Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden
Udestue med termotag.

Bestil nu og få leveret til foråret !

55% rabat på termotag ved køb af en komplet udestue!

Overvintre dine planter i et telt.

Bestil nu og få leveret til foråret !

32% rabat på udestuer i aluminium!

Book et møde med vores sælgere.

Book et møde i butikken eller online!

  • Frit leveret til alle brofaste øer
  • Nordens største showroom
  • Høj kvalitet til gode priser
Drivhus Green Room Wall

24% rabat på alle drivhuse!

Vi har drivhuset til dig! Vælg blandt mange forskellige modeller, farver og muligheder for at tilpasse drivhuset til dine behov. Bestil nu og få leveret til foråret ! For at rykke levering frem til uge 8, kontakt os i forbindelse med din bestilling.

Glaspartier fra Willab Garden

Op til 32% rabat på glaspartier!

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige skydepartier til udestuer. Lige nu har vi rigtig gode priser på hele vores sortiment! Bestil nu og få leveret til foråret ! For at rykke levering frem til uge 8, kontakt os i forbindelse med din bestilling.

Willab Garden har den bedste pris på udestuer

Bedste pris på udestue 2023

2021, 2022 & 2023 fik Willab Garden en udmærkelse, ”Bedste pris” fra det svenske magasin Villalivet som har lavet en sammenligning mellem de største leverandører af udestuer i Sverige.

Limtræ Pergola fra Willab Garden

Nyhed - Limtræ Pergola

Pergolaen er den perfekte rumdeler i din have. Willab Gardens pergolaer er fremstillet af limtræ – et konstruktionsmateriale, som er utrolig robust og bærende.

#WILLABGARDEN | INSPIRATION FRA VORES KUNDER

Vil du ses her med dit produkt fra Willab Garden? Brug #willabgarden og tag @willabgardendk i dine billeder for at blive vist her. Klik på billederne for at se relaterede produkter. Hos os handler du altid med gratis fragt 🚚

Planlægningsværktøj Udestueguiden

Udestueguiden

Design og bestil din nye udestue på nettet

Planlægningsværktøj Drivhusguiden

Drivhusguiden

Design og bestil dit drømmedrivhus på nettet

"
Der er plads til mange forskellige drømme i en have. Vi er stolte over, i mere end 30 år, at have været en del af tusinder af familier, og skabt uforglemmelige øjeblikke i deres haver. Med drivhuse og udestuer har vi skabt steder fyldt med liv, børns latter og hvor generationer mødes. Velkommen til Willab Garden!
Familien Williamsson - Anders, Rune & Kristina
"

Planlæg drømmedrivhuset

Vinter- og stormsikre dit drivhus

Der er nogle ting, der er vigtige for os drivhusejere at ordne, inden der kommer blæst og dårligere vejr. Man skal sørge for, at drivhuset er i en stand, så det kan klare en lang og hård vinter.

Drivhus på mur med sne

Overvintre planter i drivhuset

Mange af planterne i drivhuset – og på terrassen – har brug for overvintringsbeskyttelse. Selvom nogle af dem tåler lidt frost, kan de ikke klare 10 eller 20 minusgrader.

At vælge drivhus

Overvejer du at dyrke tomater, agurker og krydderurter? Eller vil du bruge drivhuset som lysthus med en hyggelig siddegruppe og lækker indretning? Mange opdager, at de faktisk vil bruge det til...

Drømmer du om en udestue?

Udestue om vinteren

De fleste kunder, vi taler med, vil gerne have mulighed for at have glæde af deres udestue om vinteren. Hos Willab Garden hjælper vi dig med at planlægge og tegne den helårsisolerede udestue, du...

Det skal du tænke på, når du planlægger en ny udestue

Willab Gardens sælgere giver gode tips til hvad du skal tænke på, når du planlægger en udestue.

Træskærerarbejde i skoven

Vejen snor sig igennem skoven med de store, smukke fyrretræer. Her gik børnene på vej til skole for længe siden. Solen kigger frem, og huset foran mig ligner næsten et eventyrhus: stort, stateligt...