Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Arbejde hos Willab Garden

Willab Garden er et stadigt voksende familiefirma med mere end 30 år i branchen. Hovedkontor, centrallager og produktion ligger i Östra Karup lige uden for Båstad i Sverige. Vores butikker med showroom og salgspersonale ligger i Bromma, Munkedal og Båstad i Sverige, Drammen i Norge og i Greve syd for København. Willab Garden er en arbejdsplads, der er præget af engagement, trivsel og iværksætterånd.

Vores kerneværdier er rygraden i alt vi gør.

Engagement – vi mener, det er vigtigt at have mål. Klare målsætninger, hvor hver enkelt medarbejder føler, at hans eller hendes arbejde er vigtigt, og hvor målene er vigtige elementer i medarbejdernes engagement og motivation.

Trivsel – et godt arbejdsmiljø afhænger af mange forskellige ting, men noget af det vigtigste er kollegerne. Har man det godt sammen med sine arbejdskammerater, er det sjovt at gå på arbejde. Mange medarbejdere har været hos os i flere år. Det ser vi som et bevis på, at vi som virksomhed er på rette spor.

Iværksætterånd – der er en fantastisk iværksætterånd hos Willab Garden, som virksomheden i høj grad opmuntrer. Willab Garden er i konstant forandring og udvikling for at kunne tilbyde vores kunder det bedste inden for udestuer, drivhuse og haveliv. Når man bliver en del af Willab Garden, bliver man en del af vores måde at tænke på, hvad angår kunder, service og opførsel.

Vi er en virksomhed med 180 ansatte, som alle stræber efter at give kunderne kvalitetsløsninger til deres hjem. Desuden har vi det sjovt undervejs. Det tror vi er en grundforudsætning for at få succes.

Velkommen til at blive en del af Willab Garden

0 / 1000
Drag-and-drop filer her, eller
PNG, JPG eller JPEG

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 14:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank