Produkter i din kurv  Mail indkøbskurv
Produkter
Antal
Pris/stk
Beløb
I alt 0 DKK
Ekspeditionsgebyr 39 DKK
Fragt 0 DKK
At betale 39 DKK

kopvillkor-kategoribilder

BETALINGSBETINGELSER

Gældende ved alle Willab Gardens betalingsbetingelser er, at du som kunde, altid skal bedømmes som kreditværdig ved køb hos Willab Garden. Dette gælder dog ikke ved kontant forudbetaling af en ordre. Ved manglende personoplysninger gælder der kontant forudbetaling af hele ordrebeløbet. Ved for sen betaling påføres der rente, p.t. 1,5 % pr. måned, samt et rykkergebyr iht. dansk lovgivning. Willab Garden forbeholder sig altid retten til de solgte varer, indtil fuld betaling er modtaget. Din faktura vil blive sendt til den oplyste e-mail-adresse efter leveringen, alternativt med posten.

Ved forudsbetaling/forskud menes: at hele ordrebeløbet skal indbetales ved indgåelse af ordren, hvorefter ordren igangsættes, når betalingen er registreret hos os. Der sendes ikke en delfaktura ved forudbetaling/forskud, så det er ordrebekræftelsen man indbetaler efter.

Personlige oplysninger

Willab Garden behandler alle personoplysninger fortroligt og anvender dem kun ved kreditbedømmelse og vores kontakt til dig som kunde.

Ordre: 0,00-50.000 kr. inkl. moms

Ved korrekt oplyst folkeregisteradresse og fødselsdato, vil betalingsbetingelserne være 10 dage netto. Dette betyder, at du efter varemodtagelsen vil få tilsendt en faktura med posten, der er til betaling 10 dage netto.

Ordre: 50.001-200.000,- kr. inkl. moms

Ved korrekt oplyst folkeregisteradresse og CPR- eller CVR-nummer, skal minimum 50 % af ordrebeløbet betales ved indgåelse af ordren. De første 50 % af ordrebeløbet skal du selv sørge for at betale ud fra din ordrebekræftelse. De resterende 50 % betales mod faktura 10 dage netto. Fakturaen modtager du efter varemodtagelsen.


LEVERINGSBETINGELSER

Leveringstider

Lagervarer sendes inden for 2 uger, hvorefter transportøren behøver 3-5 arbejdsdage for at levere varerne, alt efter hvor i landet du bor. På bestillings- og specialfremstillede varer, vil der være en leveringstid på 6-8 uger, samt overstående transporttid. I højsæsonen hvor der er stor ordretilgang og ved ferielukning hos vores underleverandører kan der forekomme lidt længere leveringstid. Vi forbeholder os retten til at fraskrive os al erstatning til kunden vedrørende eventuelle leveringsforsinkelser.

Levering med lastbil

Størstedelen af vore leveringer distribueres en gang om ugen eller hver anden uge med fragtbil efter et fastlagt skema. Større produkter leveres med stor lastbil til kantsten. Den planlagte leveringsuge står på din ordrebekræftelse. Det er vigtigt at notere den angivne uge, så du har mulighed for at tage imod leveringen. Er leveringen igangsat og har du ikke mulighed for at modtage dine varer, så påføres der et ekspeditionsgebyr for ændring af leveringstiden på 1.000,- kr. Det er yderst vigtigt, at du opgiver et gældende telefonnummer ved bestilling, så vi kan komme i kontakt med dig mandag-fredag mellem kl. 7-20.Levering sker normalt på hverdage, men i højsæsonen kan der også forekomme leverance i aftentimerne og på helligdage. Transportøren vil kontakte dig senest dagen før levering, for at adviserer om tidsintervallet for aflæsning af din ordre. Leveringen sker på hverdage indenfor et specifikt tidspunkt. Ekstra omkostninger for levering med specialbestilt bil eller andet som ikke indgår i den normale leveringsmåde bekostes af køber. Sørg venligst for at vejen er fremkommelig og farbar, så varerne enkelt og let kan leveres på leveringsadressen. Er du usikker på fremkommeligheden frem til leveringsadressen, så bring venligst dette op, når transportøren adviserer dig om leveringen. Det er dit ansvar at kontrollere, at vejen er fuldt fremkommelig for vores fragtbiler. Er dette ikke opfyldt, så debiteres du en ekstra udkørselsafgift på 1.000,- kr. For flere detaljer, se venligst vor leveringsinformation

Levering af pakker

Bestemte mindre ordrer med en maksimumslængde på 1,2 m leveres til et udleveringssted i nærheden af den angivne leveringsadresse. Når din ordre er klar til afhentning på udleveringsstedet, får du en besked pr. sms, e-mail eller brev. Du kan hente din leverance, når det passer dig, dog inden for 14 dage. Ordren skal hentes af den person, der står angivet på leveringsadressen. I tilfælde af mindre forsendelser forbeholder vi os ret til at levere forsendelsen som brev direkte til din postkasse i stedet for det valgte udleveringssted.

 

Levering til ikke brofaste øer

Ønsker du levering til en ø uden fast forbindelse gælder den fragtfrie levering til afgående kajplads. Gælder dog ikke til Bornholm, da der leveres fragtfrit dertil. Hvis du er i tvivl om hvilke forhold, der er gældende hos dig, så kontakt vores sælgere på telefon 39 67 65 00.

Levering uden kvittering af personlig modtagelse

Ved indgåelse af aftale imellem modtageren og transportøren om at leveringen må finde sted, uden at modtageren er hjemme til at kvittere for modtagelsen, så overgår ansvaret for varerne til modtageren og der kan ikke rejses krav om erstatning for mangler eller beskadiget gods. 

Varemodtagelse

Personen der modtager varerne, skal være myndig og kunne fremvise gyldig legitimation, samt være chaufføren behjælpelig ved aflæsning. Varerne skal kontrolleres i samråd med chaufføren for at sikre, at alt er intakt og at antal kolli er i overensstemmelse med fragtbrevet. Er der synlige skader på varerne, emballagen eller mangler der kolli, så skal dette noteres på fragtbrevet af både chaufføren og dig ved modtagelsen. Skaden eller manglen skal efterfølgende anmeldes til Willab Garden af dig. Er skaden eller manglen ikke noteret på fragtbrevet, så er transportreklamationen ugyldig. I dette tilfælde må du selv bekoste eventuelle omkostninger. Skjulte skader eller evt. mangler der ikke kan konstateres ved varemodtagelsen, skal anmeldes til Willab Garden senest 7 dage efter levering, ellers er reklamationen ugyldig. Skaderne skal altid kunne dokumenteres med billeder. Den beskadigede vare må ikke tages i brug uden forangående aftale med WG, hvis varen tages i brug vil den blive betragtet som godkendt og kan derfor ikke ombyttes. Beskadigede varer skal gemmes til en eventuel erstatningsvare er leveret, hvis der skal ske besigtigelse af varen.

EKSPEDITIONSGEBYR

På samtlige ordrer tilskrives der et ekspeditionsgebyr. Gebyret varierer afhængig af ordrebeløbet:

  • Op til 999,-            39,-
  • 1000,- til 4999,-    99,-
  • Over 5000,-         199,-


FORTRYDELSESRET & RETURVARER

Ved fortrudt køb af en lagervarer, så har du fuld fortrydelsesret i 14 dage. Kontakt os altid ved et fortrudt køb, så sender vi returdokumenter og nærmere instruktioner. Varerne skal returneres ubrugte, med påsat returseddel og i original emballage for at undgå fradrag ved tilbagebetalingen. Hvis returen omhandler produkter, der skal returneres som gods, så opkræver vi et ekspeditionsgebyr på 1000,- kr. og ved returnering af pakkepost et ekspeditionsgebyr på 200,- kr. På bestillingsvarer har du ingen returret – se venligst nedenstående under overskriften Bestillingsvarer.


BESTILLINGSVARER

Du modtager altid en ordrebekræftelse fra os. Leveringstiden for bestillingsvarer udregnes fra den dag du er blevet godkendt som kreditværdig. Fortrydelsesretten er ikke gældende for specieltilpassede eller specielbestilte produkter, da de fremstilles efter dine ønsker. Hvis produktionen samt materialeleverancer af de specialbestilte varer er påbegyndt, så har du ikke ret til at afbestille varerne uden ekstra omkostninger for dig.


GARANTIER

Willab Garden giver ud over købelovens 2-årige reklamationsret, op til 12 års garanti på visse produkter. For glas har vi en 5-årig garanti for fabrikationsfejl. Din faktura gælder som garantibevis og de forskellige garantitilsagn er oplyst på bagsiden af din faktura, samt på vores hjemmeside og kan ligeledes fremsendes på din anmodning. Omkostninger for fejlagtig montering, eventuel demontering, eventuelle følgeskader, transport, arbejdsløn og fragt m.m. dækkes ikke af Willab Garden. Drivhusprofiler i ubehandlet aluminium har naturlige farvevariationer. Willab Garden betragter derfor ikke farvevariationer som fx mørkere områder eller streger på ubehandlet aluminium som fejl eller reklamationsårsag. Vore garantitilsagn gælder ligeledes ikke for fejl, som er forårsaget af køberen eller en af denne betroet person. For skader på drivhus, som er opstået ved vindstyrker over 21 m/s eller ved andet ekstremt vejrlig, gælder garantien ikke. Husk altid at anmelde til dit forsikringsselskab, at du har købt og monteret drivhus eller udestue. Ved skader forårsaget af dårlige vejrforhold, kontakt snarest dit forsikringsselskab. Eventuel tvist afgøres af Forbrugerklagenævnet.


REKLAMATIONSRET

Willab Garden henholder sig til gældende Købelov. Denne giver dig to års reklamationsret. Forudsat at du kan sandsynliggøre, at fejlen var til stede ved levering. Afgørelse af reklamationssager gøres iht. bl.a. branchestandard DS/EN 12150 termisk hærdet glas, DS/EN 1279 termoruder, GSB AL 631 forbehandling og lakering af aluminiumsprofiler samt limtræ efter den svenske standard SS-EN 390. Eventuelle tvist afgøres af Forbrugerklagenævnet.


PRISER & KATALOGETS GYLDIGHED

Hovedkatalogets priser er gældende til den 31. januar 2021 eller til nyt katalog udgives, med forbehold for prisændringer forårsaget af ændringer i valutakurser, devalueringer, momsforhøjelser eller lignende, der ligger uden for vor kontrol. Priserne i kataloget og på www.willabgarden.dk er angivet i DDK og er inklusiv moms.


FORBEHOLD

Willab Garden og vore underleverandører forbedrer og udvikler løbende vore produkter. Vi forbeholder os derfor retten til konstruktionsændringer. Vi tager forbehold for retten til eventuelle trykfejl samt afvigelser i farvegengivelsen i kataloger, kampagnemateriale og på www.willabgarden.dk.

Willab Garden
Ventrupvej 29
DK-2670 Greve
CVR: 32777384

Kontakt os »


MARKEDSFØRING

Du kan til enhver tid fravælge modtagelse af reklamer fra os, ved at kontakte os via info@willabgarden.dk

Planlægningsværktøj

Skal du bygge en udestue? I vores udestueguide kan du nemt planlægge din nye udestue. Design i 3D og test de forskellige løsninger. Tilpas udestuen helt efter dine behov og ønskemål. Du får prisen direkte i værktøjet.

Til udestueguide

Vi gør det enklere og sjovere at handle drivhus på nettet! I vores guide vælger du selv model, farve, placering af døre og hvilke tillvalg du vil have til dit drivhus.

Til drivhusguide

Et fantastisk hjælpemiddel for dig som skal købe glasrækværke. Indtast dine oplysninger og guiden udregner opdeling og materialeforbrug. Du får hurtigt et billede af, hvordan dit glasrækværk vil se ud, og hvad det koster.

Til glasrækværksguiden

WPC-guiden gør det enkelt at handle WPC-gulve. Angiv dine mål, og lad beregneren komme med et forslag til, hvordan du mest optimalt kan lægge dit nye terassegulv. Guiden beregner det nødvendige antal af clips og endestykker samt giver dig en samlet pris på dit nye gulv.

Til WPC-guiden

Tilpas dine nye glaspartier efter eget ønske! I Glaspartiguiden kan du tilpasse dine nye skydeøre, foldedøre eller faste partier till udestuen, vinterhaven eller facaden Du får detaljererede 3D-bilder og en pris direkte i guiden.

Til Glaspartiguiden

Tagguiden er vores nye digitale planlægningsværktøj for dig som skal købe ståltag. Uanset om du behøver et nyt tag på udhuset, huset eller garagen så kan du hurtigt og enkelt klikke dig igennem alt hvad du behøver. Køb også tagrender og nedløbsrør i matchende farver.

Til Tagguiden

Om Willab Garden

Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Willab Garden har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser inden for drivhuse, udestuer, terrasser og andet, som hjælper dig med at skabe dit yndlingsrum i haven. Her finder du altid masser af inspiration til drivhuse, udestuer, havebrug og indretning enten online, via sociale medier, eller du kan besøge vores butikker/showrooms. I vores butikker kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Desuden finder du et stort udvalg af indretningsdetaljer til udestuen, drivhuset eller hjemmet. Hvis du foretrækker at planlægge din nye udestue, drivhuset eller terrasse derhjemme i ro og mag, har vi smarte planlægningsværktøjer online og som en app, som du kan bruge til at designe dit drivhus eller din udestue i 3D. Det skal være nemt, sikkert og bekvemt at handle hos os!

Velkommen!

Læs mere om Willab Garden »

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas. trygg e-handel

Angiv den e-mailadresse som din indkøbskurv skal sendes til.

Send