Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Byg selv

Her kan du finde glaspartier i forskellige sæsoner, tage, glasrækværk og kompositbrædder til terrassen, udestuen eller andra byggeprojekter. Læs vores indretningsblog og vores artikler, og få inspiration til at indrette din udeplads.

Byg din udestue eller terrasse

Leder du efter dele til udestuen, terrassen eller glaspartier? Til dig der foretrækker at bygge selv tilbyder Willab Garden komponenterne så du kan bygge din helt egen udestue eller skabe din egen hyggelige terrasse.

Her finder du limtræsskeletter til udestuen, alle vores glaspartier i forskellige sæsoner samt tag til udestuen, terrassen eller andre bygninger.

Til dig der vil åbne huset op med et glasparti, har vi vinterisolerede facadepartier i høj kvalitet. Vælg imellem faste glasvægge eller skydedøre. Du vælger selv dine mål og facadepartierne fremstilles altid efter bestilling på Willab Garden´s egen fabrik i Sverige. Du konfigurere det helt enkelt i vores digitale værktøj og kan overføre det til indkøbskurven. – Glaspartiguiden.

Hvis du vil bygge en terrasse med kompositbrædder anbefaler vi vores kompositbrædder i høg kvalitet, Ultrashield som er belagt med et beskyttelseslag der er ekstra modstandsdygtigt over for pletter.

Indram terrassen med et glasrækværk. Willab Garden har flere typer glasrækværk af god kvalitet og til gode priser. I vores planlægningsværktøj kan du ganske enkelt designe og købe dit unikke glasrækværk.