Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Byg selv

Her kan du finde glaspartier i forskellige sæsoner, tage, glasrækværk og kompositbrædder til terrassen, udestuen eller andra byggeprojekter. Læs vores indretningsblog og vores artikler, og få inspiration til at indrette din udeplads.


Glaspartier

Her kan du se alle vores glaspartier.

Til produkter

10% rabat på udvalgt tag!

Lige nu får du 10% rabat på udvalgte tage! Vent ikke mere - få opfyldt din drøm om en udestue, eller få din nuværende udestue opdateret.


10% rabat på limtræsskelettet!

Køb dit limtræsskelet nu med 10% rabat. Benyt lejligheden til at sikre dit limtræsskelet inden prisstigningerne i 2022. Køb nu og få en udestue af høj kvalitet, der holder længe.


10% rabat på glasrærkværk!

Få en endnu flottere altan eller terrasse med et moderne og eksklusivt glasrækværk!


10% rabatt på komposit-terrassegulv!

Et komposit-terrassegulv er vedligeholdelsesfrit, vejrbestandigt og blødt og behageligt at gå barfodet på.


10% rabat på alle vores glaspartier!

Vent ikke mere! Lige nu får du 10% rabat på vores glaspartier. Det gælder uanset om du bygger en komplet udestue, eller får din gamle udestue opdateret med moderne partier der kører let.

Inspiration til din terrasse

En smuk terrasse

At jeg elsker have- og udeliv kan nok ikke komme som nogen overraskelse for jer, som følger mig på bloggen og instagram. Men selvom jeg gerne bruger mange timer i haven med at luge, dyrke og høste,...

Tid til at flytte ud!

Nu føler man, hvordan lyset vender tilbage, haven begynder langsomt at vågne til live, og man længes efter at sidde udenfor.

Hannas indretning

Hanna arbejder i dag som butikskoordinator og sælger på Willab Garden, hendes primære opgave er at sørge for, at Willab Garden har fine og inspirerende butikker. Du vil selvfølgelig få lov til at...


Planlægningsværktøj

Design dit glasparti, ståltag eller glasrækværk i vores planlægningsværktøj.

Till planlægningsværktøj

Byg din udestue eller terrasse

Leder du efter dele til udestuen, terrassen eller glaspartier? Til dig der foretrækker at bygge selv tilbyder Willab Garden komponenterne så du kan bygge din helt egen udestue eller skabe din egen hyggelige terrasse.

Her finder du limtræsskeletter til udestuen, alle vores glaspartier i forskellige sæsoner samt tag til udestuen, terrassen eller andre bygninger.

Til dig der vil åbne huset op med et glasparti, har vi vinterisolerede facadepartier i høj kvalitet. Vælg imellem faste glasvægge eller skydedøre. Du vælger selv dine mål og facadepartierne fremstilles altid efter bestilling på Willab Garden´s egen fabrik i Sverige. Du konfigurere det helt enkelt i vores digitale værktøj og kan overføre det til indkøbskurven. – Glaspartiguiden.

Hvis du vil bygge en terrasse med kompositbrædder anbefaler vi vores kompositbrædder i høg kvalitet, Ultrashield som er belagt med et beskyttelseslag der er ekstra modstandsdygtigt over for pletter.

Indram terrassen med et glasrækværk. Willab Garden har flere typer glasrækværk af god kvalitet og til gode priser. I vores planlægningsværktøj kan du ganske enkelt designe og købe dit unikke glasrækværk.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

HUSET Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog 2021!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.