Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Byg selv

Her kan du finde glaspartier i forskellige sæsoner, tage, glasrækværk og kompositbrædder til terrassen, udestuen eller andra byggeprojekter. Læs vores indretningsblog og vores artikler, og få inspiration til at indrette din udeplads.

Sort glasparti

Glaspartier

Her kan du se alle vores glaspartier.

Til produkter
Udestue.

Op til 25% rabat på glaspartier

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige glasspartier til udestuer.

Glastag i en udestue.

Op til 15% rabat på tag

Det rigtige tag til den rigtige udestue. Vi har både tag i mælkehvidt polycarbonat klart termoglas og ståltag.

Inspiration til din terrasse

En smuk terrasse

At jeg elsker have- og udeliv kan nok ikke komme som nogen overraskelse for jer, som følger mig på bloggen og instagram. Men selvom jeg gerne bruger mange timer i haven med at luge, dyrke og høste,...

Tid til at flytte ud!

Nu føler man, hvordan lyset vender tilbage, haven begynder langsomt at vågne til live, og man længes efter at sidde udenfor.

Hannas indretning

Hanna arbejder i dag som butikskoordinator og sælger på Willab Garden, hendes primære opgave er at sørge for, at Willab Garden har fine og inspirerende butikker. Du vil selvfølgelig få lov til at...


Planlægningsværktøj

Design dit glasparti, ståltag eller glasrækværk i vores planlægningsværktøj.

Till planlægningsværktøj

Byg din udestue eller terrasse

Leder du efter dele til udestuen, terrassen eller glaspartier? Til dig der foretrækker at bygge selv tilbyder Willab Garden komponenterne så du kan bygge din helt egen udestue eller skabe din egen hyggelige terrasse.

Her finder du limtræsskeletter til udestuen, alle vores glaspartier i forskellige sæsoner samt tag til udestuen, terrassen eller andre bygninger.

Til dig der vil åbne huset op med et glasparti, har vi vinterisolerede facadepartier i høj kvalitet. Vælg imellem faste glasvægge eller skydedøre. Du vælger selv dine mål og facadepartierne fremstilles altid efter bestilling på Willab Garden´s egen fabrik i Sverige. Du konfigurere det helt enkelt i vores digitale værktøj og kan overføre det til indkøbskurven. – Glaspartiguiden.

Hvis du vil bygge en terrasse med kompositbrædder anbefaler vi vores komposit terrassebrædder i høg kvalitet, Ultrashield som er belagt med et beskyttelseslag der er ekstra modstandsdygtigt over for pletter.

Indram terrassen med et glasrækværk. Willab Garden har flere typer glasrækværk af god kvalitet og til gode priser. I vores planlægningsværktøj kan du ganske enkelt designe og købe dit unikke glasrækværk.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 15:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 14:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank