Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Design dit eget drivhus

Hos Willab Garden synes vi, at dit nye drivhus skal matche dine ønsker og behov i så høj grad som muligt. Vi synes også, at det skal være nemt og sjovt at købe drivhus. At du selv skal kunne skitsere og overveje dine drivhusdrømme hjemme hos dig selv, inden du beslutter dig. Derfor har vi udviklet et digitalt værktøj, hvor du nemt og fleksibelt kan tilpasse dit drivhus – Drivhusguiden. Du får endda prisen på drivhuset direkte på skærmen.

Vægdrivhus på mur (Maxi Mur 17,4 kvm)
Hvidt vægdrivhus på mur sommer

Vælg størrelse og farve

Blandt vores drivhuse finder du med garanti en størrelse og form, som passer til dig og din have. Drivhusene, som er af mærket Euro-Serre, er som udgangspunkt ulakerede (ubehandlet aluminium). Disse drivhuse kan lakeres i enten en af ti udvalgte RAL-farver eller, mod et tillæg, i en RAL-farve efter dit eget valg.

Green Room-drivhuse er altid lakerede og fås i 4 eller 5 populære farver afhængigt af model.

Vælg glastype

De fleste af vores drivhuse har 4 mm sikkerhedsglas, men der er andre muligheder som for eksempel polycarbonatplast (Euro-Serre) eller termoplast samt 17 mm termoglas (Green Room Season). Læs her om forskellen mellem glas og plast i drivhuse.

Vælg antal døre og vinduer samt deres placering

Du vil måske have din dør på den korte side i stedet for på langsiden? Eller måske både-og? I Drivhusguiden kan du nemt tilføje døre og bestemme, hvor de skal placeres. Du kan også tilføje nogle ekstra tagvinduer ud over de allerede inkluderede (Euro-Serre).

Tilføj hylder og andet tilbehør

De fleste vil gerne have hylder i drivhuset, fordi det er praktisk også at kunne bruge drivhuset i højden til planter og andre ting. I Drivhusguiden kan du tilføje hylder, som leveres i samme farve som drivhuset.

Øvrige valg

På visse modeller kan du foretage særlige valg, for eksempel hvilken taghældning du ønsker. På vores Euro-Serre-modeller er der også på de fleste modeller mulighed for at fjerne en kort side og placere den mod en mur. Kontakt din sælger, hvis du vil have mere at vide.


Det er meget nemt at designe drivhuset - Børn i et grønt drivhus

Det er nemt at designe dit drivhus

i vores digitale planlægningsværktøj

Til Drivhusguiden
Orangeri på mur grøn

Orangeri

Se vores flotte drivhuse i orangeristil

Vægdrivhus

Vægdrivhus

Se vores vægdrivhuse

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank