Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

At bruge drivhuset som lysthus

Drømmer du om et drivhus i haven til hygge og socialt samvær? Vil du bruge dit drivhus som et lysthus? Det er fuldt ud muligt! Men husk at indretningen skal tilpasses drivhusets forhold.

Et drivhus er en dejlig plads for hyggelige stunder
Växthus inrett för att sitta i Green Room Square

Drivhus er ikke en vandtæt konstruktion. Brug derfor materialer og møbler, der kan modstå fugt og fugtighed. Vi går også ind møbler til udendørs brug i drivhuse og i uisolerede udestuer. Hvis du har tekstiler, som  er sarte, skal du hente dem i regn og når det er koldt udenfor.

Vi anbefaler også en overflade, der er selvdrænende og modstandsdygtig over for vand. Læs mere her om vores råd til anlægsarbejde. 

Leder du efter et lysthus/uderum med tættere struktur, anbefaler vi at vælge en isoleret udestue. Her er vores fritstående udestue, der passer perfekt som et lysthus til at hygge og bare være i!

Vand og kondens i drivhus

En del vanddråber trænger ind under gummistrimlerne og mellem glas- og aluminiumsprofilerne, når det regner eller sner. Der dannes også kondens på indersiden af drivhuset, især når temperaturen udenfor ændres. Planter og kunstvanding i et drivhus udsender også fugt, som kan forekomme som kondensering på indersiden af glasset. En god ventilation f.eks med åbning af vindue reducere kondens i drivhuset.

Lysthus

Traditionelle pavilloner er som regel runde, og vores udvalg tæller også et stort antal inden for netop denne type lysthus. Dog er det bestemt også en mulighed at bygge en havepavillon i en alternativ støbning. Det skal være behageligt at opholde sig i sin havepavillon eller sit lysthus. Samtidig er det dog også vigtigt, at det ser smukt ud udefra. Derfor er det vigtigt at have et godt overblik, når du skal ud og finde den perfekte havepavillon.

Se mere her: LysthusInspiration drivhus

Læs interessante artikler om drivhus og dyrkning!


At vælge drivhus

Her har vi samlet alt som er godt at tænke på, når du skal købe drivhus!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 14:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank