Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Forår i drivhuset

Hvornår kommer den første forårsdag? Dagen, som vi længes efter så længe og taler så meget om. Opdager vi det overhovedet, når den kommer? Eller husker vi, når foråret er forbi og afløst af sommeren, at foråret kom lige så hurtigt, som det forsvandt igen.

Hvordan man anvender pladsen i et drivhus, varierer med årstiden og kan være meget forskelligt fra år til år afhængigt af ambitionsniveauet. Om foråret udnytter jeg hver eneste kvadratmeter i mit drivhus til såning.

At have et såbed, som både fungerer som arbejdsbord og som et jordbed til at så i, er uvurderligt. Såbedet har ingen ben, men er en hængende konstruktion, hvilket giver gode opbevaringsmuligheder nedenunder.

Et stenbetongulv synes jeg er det optimale et drivhus. Sten genererer varme om  dagen og gør, at en kold nat ikke bliver lige så kold inde i drivhuset som udenfor.

Vil man plante en vinranke eller måske et ferskentræ, så undlader man at lægge sten på et stykke og har i stedet et åbent jordbed. Planter, der bliver store, skal have rødderne i jorden, da pladsen i en krukke ikke er tilstrækkelig efter nogle år.

Hvis man har et bord i drivhuset, kan man på en solrig forårsdag sætte sig og spise frokost ved det. For mit vedkommende har jeg kun lidt plads til selskabelig hygge i mit drivhus om foråret. Der er nemlig fuldt af såplanter og vækstplanter.

Efterhånden  om varmen kommer, og der ikke mere er risiko for nattefrost, planter jeg mine såplanter ud i dyrkningsbedene uden for drivhuset. Så bliver der mere plads til familien i drivhuset. Det elsker vi allesammen. Aftenerne bliver lysere, og at sidde i drivhuset en stille forårsaften og mærke jordens duft, se tekoppen dampe og høre evigt fuglekvidder, overgås næsten ikke af noget andet.

Snart ... meget snart skal jeg igen opleve disse herlige aftener. Hvis du aldrig har oplevet aftener i et drivhus før, ønsker jeg, at du får mulighed for det i år! Jeg ønsker dig et dejligt drivhusforår.

Se mere drivhusindretning, der forenkler hverdagen i drivhuset her: Drivhusinventar og tilbehør

Drivhus på mur - Vores mur-drivhuse
Rebecca - Drivhussælger og blogger

Smarte produkter til forårsrengøringen i drivhuset


Inspiration drivhus

Læs interessante artikler om drivhus og dyrkning!


At vælge drivhus

Her har vi samlet alt som er godt at tænke på, når du skal købe drivhus!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank