Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Et magisk udemiljø i Kattvik

Når man bor på en af Sveriges smukkeste pletter med udsigt over havet, kan man vel næsten ikke ønske sig mere. Men der er jo lige det med blæsten! Så for parret i Båstad blev drømmen om en lang sommer realiseret via et stormsikret drivhus på trædækket.

Et magisk drivhus i Kattvik

Paul og Ylva har bygget deres drømmehus på en skyggefuld grund ude på Bjärehalvøen. At opholde sig udendørs og være sammen med familie og venner er en stor del af deres livsstil.

– Men så kan man jo godt stresse over, at vejret skal være godt om sommeren, siger Paul. Det er så fantastisk at invitere vennerne hjem i strålende solskin, og når klokken så bliver 18, kommer regnen…. Al den stress forsvinder helt med det her rum.

En udedrøm er gået i opfyldelse!
Drivhus Green Room Classic

Fra begyndelsen havde parret overvejet at lave en fritstående udestue, som skulle være placeret ved siden af det store trædæk.

– Men efter lidt tid blev vi klar over, at det ville blive nogenlunde det samme som at bygge et rigtigt hus, hvor man skal gøre rent og holde orden. Og vi ville gerne have et rum, som ikke krævede så meget pasning, og hvor vi kunne gå barfodede og mærke følelsen af frihed. Så det blev et drivhus, fortæller Ylva.

– Det blæser jo en hel del her, så vi valgte et stormsikret drivhus med aluminiumsskelet, der er nemt at holde, og sikkerhedsglas. Vi fik et tip af Willab Garden om at tilvælge to ekstra dobbeltdøre for at få rigtig dejlig luft igennem drivhuset. Og det gør vi utroligt meget brug af!

Drivhus Green Room Classic

– Det bliver jo et rum i naturen – så vi er ude, selv om vi er inde. Langs den korte side har de lavet et såbed fra kant til kant. Der dyrker de krydderurter og grøntsager, men får også plads til lækkerier som skovjordbær, jordbær og andet godt, som er nemt at putte i sin morgensmoothie.

Drivhuset bliver i princippet brugt hele året, fordi de har en gaskamin i et hjørne af drivhuset.
Kaminen er perfekt til hurtigt og effektivt at varme drivhuset op, uden at man skal bruge en
skorsten.

– Nu kan vi også sidde herude på kølige efterårs- og forårsaftener og nyde fornemmelsen af at
være udenfor.

Langs den korte side har de lavet et såbed fra kant til kant

Om drivhuset Green Room Classic

Green Room er Willab Gardens serie af stormsikre drivhuse med stormgaranti. Classic er, som navnet antyder, et traditionelt drivhus i stilrent design. Samtidig har det en unik konstruktion, der er tilpasset til det skandinaviske vejr. Et trygt valg til haver som ofte er udsatte for vind og vejr. En bred og stabil dobbelt skydedør byder velkommen til drivhuset. De bekvemme håndtag er forsynet med nøglelås. Stramt design og mange smarte løsninger, som gør drivhuset stabilt og vejrbestandigt.
Læs mere her: Drivhus Green Room Classic

Vores traditionelle drivhuse

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank