Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Sorte drivhuse

Drømmer du om en ny oase i haven? Et sort drivhus passer godt ind i de allerfleste haver. Lad dig inspirere af vores billeder af, hvordan vores drivhuse ser ud i sorte og mørke nuancer.

Sorte drivhuse på mur

Alle Willab Gardens drivhuse fås i sort

Alle vores drivhuse fås med sort skelet. De kan også fås i andre mørke nuancer, f.eks. metalgrå og mørkegrøn. For visse modeller kan du også vælge RAL-farve, og få præcis den mørke kulør, du vil have.

Billeder og inspiration

Et hyggeligt og oplyst drivhus

Klassiske drivhuse i sort

Et drivhus i dette tidløse design passer til dig, som ønsker et stilrent alternativ med god udnyttelse af arealet. Klassiske drivhuse passer nemlig til de fleste huse og omgivelser. De har desuden en form, som gør det nemt at udnytte arealet maksimalt til dyrkning – eller som et herligt socialt rum. Se alle klassiske drivhuse.

Traditionelt drivhus i sort

Sorte vægdrivhuse

Et sort vægdrivhus passer til dig, som ønsker kort afstand fra huset til drivhuset. Du får desuden ”gratis” varme fra husvæggen, hvilket giver nye muligheder for dyrkning. Se vores drivhuse mod væg.

Et sort drivhus mod en væg

Sorte drivhuse på mur

Et drivhus monteret på mur giver ekstra personlighed. Perfekt til dig, som vil have noget udover det sædvanlige i din haveindretning. Byg en mur i en stil, som passer til din smag, og som matcher omgivelserne. Der er meget at vælge imellem i byggemarkedet, eller vælg genbrugstegl. Se alle vores drivhuse på mur.

Et sort drivhus på en væg

Små drivhuse i sort

Et lille sort drivhus passer til dig, som har et mindre budget, mindre areal eller helt enkelt ikke har behov for et stort drivhus. Det giver dig helt enkelt samme kvalitet, bare i mindre format. Se vores små drivhuse.

Små drivhuse i sort

Sort orangeri

Ordet orangeri kan betyde forskelligt for forskellige personer. Nogle tænker på et gammeldags drivhus. Andre tænker på et opvarmet sted, hvor eksotiske planter kan overvintre. Og andre igen ser et rummeligt og luksuriøst drivhus med store arealer for sig. Vi har mange drivhusmodeller, som kan blive det sorte orangeri, du søger. Ikke mindst fordi drivhuse kan tilpasses på mange måder. Hent inspiration fra vores traditionelle drivhuse.

Et sort orangeri med brændeovn

Sorte runde drivhuse

Runde hjørner passer til dig, som prioriterer et design, som rager ud over det maksimale dyrkningsareal. Et rundt drivhus i lysthusstil kan blive en hyggelig lille oase i haven, hvor du kan have nogle planter og invitere gæster. En aflang model med runde hjørner giver et større rum. Se alle runde drivhuse.

Et sort rundt drivhus

Stormsikre drivhuse i sort

Sikkerhedsglas (hærdet glas) er standard i alle vores sorte drivhuse (og også i andre farver). Vi har også udviklet specialbyggede drivhuse med 5 års stormgaranti. De hedder Green Room. Løsninger som stærke profiler i aluminium med en helt unik dobbelt indbygning indebærer, at disse drivhuse for det meste står solidt. Se alle stormsikre drivhuse.

Stormsikkert sort drivhus

Design dit drivhus online – præcis sådan, som du ønsker det.

Er der nogen detalje på det drivhus, som du kigger på, som du helst vil have på en anden måde? Så anbefaler vi vores digitale planlægningsværktøj Drivhusguiden. Med det kan du foretage et væld af tilpasninger af dit nye drivhus.

I værktøjet kan du se direkte på skærmen, hvordan det færdig drivhus kommer til at se – og hvad det vil koste. Du kan blandt andet ændre (valgmulighederne kan variere for forskellige modeller):

  • Størrelse og form
  • Farve
  • Glastype (blandt andet glas og plast)
  • Vinduer og døre (antal og placering)
  • Hylder og tilbehør
  • Tagvinkel

Gå till Drivhusguiden for selv at prøve.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank