Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Byt til polycarbonat i drivhuset

Har du et gammelt drivhus med glasruder, er det nemt at bytte disse ud med polycarbonat – der holder år efter år. Hvis du bruger dit drivhus udelukkende til dyrkning, vil vi anbefale at udskifte alle glas til kanalplader.

Renovere dit gamle drivhus og byt ruderne til polycarbonat

Kombinerer du dyrkning og lysthus i det samme drivhus, vil du måske alligevel beholde glas i siderne. Udskift så kun glas med polycarbonat i taget. Så har du alligevel en sikkerhed for at taget ikke går i stykker ved f.eks. nedfaldende grene, når det blæser.

Polycarbonat
Polycarbonat er nemt at bearbejde, det er muligt at save, skære og bore i materialet. Hvis standardmålene ifølge nedenstående tabel ikke stemmer med dine mål, kan du nemt skære dem til med en tæppekniv eller en fintandet sav.

Ved opmåling af polycarbonat 
U-listen tilføres 2 mm pr. side. Polycarbonaten udvider sig med varmen, hvorfor man bør have nogle millimeter ekspansionsmulighed.

Silikone
Vi anbefaler, at man fæstner polycarbonaten med den samme specialsilikone, som bruges til nye drivhuse. Patron med 300 ml. Beregn en sili- konetube til ca. 7 m2 pladeoverflade.

Silikone, artnr 5476  

Tætningsprofil
Eftersom polycarbonat har langsgående kanaler, skal man forsegle disse øverst og nederst for at få fuld isoleringseffekt. Forseglingen hindrer også, at insekter kryber ind i kanalerne. Willab Garden har udviklet sine egne tætningsprofiler til forseglingen. 


Produkter för att renovera växthuset


Designe dit Euro Serre-drivhus

Alle valg du kan gøre til dit Euro-Serre-drivhus


Glas eller polycarbonat?

Hvad er det bedste valg til dit drivhus?

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank