Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Mange valgmuligheder til drivhus fra Euro-Serre

Med et drivhus i serien Euro-Serre har du alle muligheder for at skabe et personligt drivhus. Med et lakeret skelet giver drivhuset et andet indtryk. På disse sider kan du se hvilke tilvalg du kan foretage for at få endnu større glæde af dit nye drivhus. Vi anbefaler at du overvejer muligheden for at udskifte originaldøren til en anden dørtype eller tilføje flere døre, især hvis du også gerne vil bruge drivhuset som lysthus.

Euro-Serre hvidt drivhus Royal
Storslået hvidt drivhus - glaspavillion fra Euro-Serre Willab Garden
 • Vælg en standardfarve – eller hvilken farve du vil!

  Euro-Serre drivhuse leveres i ubehandlet aluminium. Mod et pristillæg kan du få dit drivhus lakeret - vi har 10 standardfarver. For øvrige RAL-farver beregnes yderligere 10% på lakeringsprisen. Angiv RAL-nummer ved bestilling.

 • Monteringslister i samme farve som drivhuset
  Euro Serre-drivhusene leveres som standard med skelet i ubehandlet aluminium og sorte monteringslister af silikonegummi. For at du kan give dit drømmedrivhus det sidste touch, tilbyder vi hvide, vinrøde og mørkegrønne monteringslister mod et pristillæg. Listerne er alders- og UV-bestandige, så de bevarer deres farve og funktion – år efter år. 
 • Sokkel
  Vi anbefaler, at du bestiller med 13 cm høj aluminiumssokkel, selvom du har tænkt at støbe et helt fundament. Soklen forenkler monteringen og gør drivhuset meget stabilt. Soklen er forsynet med nedstøbningsjern og kan også bestilles i samme farve som drivhuset.

 • Større taghældning på vægmodellerne 
  Standard tagvinkel er 11°, men mod tillæg kan vægmodellerne leveres med 20° eller 25° (afhængig af model). Afhængig af placering af eventuelle døre/vinduer på den eksisterende bygning kan du have behov for den større taghældning. Desuden får du et drivhus med endnu mere plads.

 • Forhøjet sidehøjde + 20 cm
  De fleste Euro-Serre modeller er mulige at bestille med forhøjet side- og dørhøjde på 20 cm. Det gør drivhuset rummeligt og mere dyrkningseffektivt, f.eks. ved dyrkning af agurker og tomater. Skal du først og fremmest bruge drivhuset som et lysthus, anbefaler vi forhøjning. Pristillægget er +10 % på drivhusprisen.

 • Sikkerhedsglas eller polycarbonat?

  Du kan vælge at få polycarbonat i stedet for glas. Polycarbonat isolerer bedre og er uknuseligt. At vælge polycarbonat i tag og glas i siderne er en god idé, hvis du vil kombinere dyrknings- og lysthus. Læs mere om sikkerhedsglas og polycarbonat

Drivhus Maxi 4 ubehandlet aluminium, sorte standardlister
Drivhus Maxi 3 ubehandlet aluminium, sorte standardlister

Lakeret eller ubehandlet aluminium 

– hvad er det bedste til drivhuset?

Valget mellem lakeret og ulakeret er først og fremmest et spørgsmål om smag, men der er også fordele og ulemper, som kan være gode at kende. Forenklet sagt har et lakeret drivhus et ekstra beskyttelseslag (lakken) mod vind og vejr. Derfor modstår det elementerne bedre.

Ulakeret drivhus i ubehandlet aluminium

Når man køber et ulakeret drivhus, køber man et ubehandlet aluminiumsdrivhus. Ubehandlet aluminium er ikke det samme som ensfarvet gråt, men har en mat eller blank, metalfarvet overflade. Den ubehandlede aluminium kan have variationer i farven, fx mørke striber og sorte felter fra produktionen.
Profilerne, dvs. drivhusets dele i metal, som er i ubehandlet aluminium, bliver hurtigere og mere synligt påvirket af vind og vejr end de lakerede. Derfor anbefaler vi, at ubehandlede drivhuse ikke placeres, hvor de udsættes for salte vinde, dvs. kystnært, eller klor.

Lakeret drivhus – ekstra beskyttelse i valgfri farve

Når man køber et lakeret drivhus, er alle profiler lakeret i den valgte farve. Lakken fungerer som en beskyttende overflade på profilerne. Det er lidt dyrere at købe, men til gengæld holder det sig pænt længere end et ubehandlet drivhus. Vi anbefaler et lakeret drivhus, hvis du bor nær kysten eller har en swimmingpool i haven, fordi metal, som udsættes for salt eller klor, er ekstra udsat.


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank