Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Haven

Uanset om du har et drivhus eller dyrker på friland, har vi dyrkningstilbehøret til dig. Blandt vores drivhustilbehør finder du alt fra avancerede vandingssystemer til smarte dyrkningspotter. Med det rette tilbehør kan du skabe et godt dyrkningsklima i drivhuset. Det giver større chance for at få succes med dyrkningen, og dine planter trives året rundt.

Smuk hylde fyldt med indretning.

Tilbehør til dyrkning

Vi har tilbehøret til din dyrkning og have.

Til produkter
Drivhus og have set oppefra.

19% rabat på alt havetilbehør!

Hos Willab Garden finder du et stort udvalg af alt det, du har brug for til drivhuset og haven. Uanset hvor meget du interesserer dig for dyrkning, har vi tilbehør, som forenkler livet i haven.

"
Jeg har det bedst, når jeg står i haven, med snavsede hænder og i fuld gang med skovlen . Her nyder jeg at se, hvordan de små planter vokser hver dag, mærke duften af våd jord og skabe mit helt eget paradis.
@hannaschagerlov
"
Hanna og Rebecca

Podcast om livet i haven

Her finder du podcast med masser af inspiration til haven.

Green Room Wall med dyrkningsbede foran.

Lad dig inspirere

Læs for eksempel vores reportager \"Hjemme hos\", og lad dig inspirere af, hvordan vores kunders havedrømme blev til virkelighed.

Køb havetilbehør fra Willab Garden

Vores tilbehør kan bruges fra tidligt forår, når forkultiveringen starter, og frøene skal i jorden, til sent efterår og vinter, når overvintringsudstyret skal frem, og der kan blive brug for en varmeventilator. Derimellem finder du tilbehør som plantebelysning, næring, vandingssystemer og drivhusventilation.

Indretningen i drivhuset tilfører dit dyrknings- og hyggested det lille ekstra. Hylder, borde og såbede er blot et lille udvalg af vores sortiment. Du kan nemt bestille reservedele eller udskiftelige dele som vinduer online!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank