Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Haven

Uanset om du har et drivhus eller dyrker på friland, har vi dyrkningstilbehøret til dig. Blandt vores drivhustilbehør finder du alt fra avancerede vandingssystemer til smarte dyrkningspotter. Med det rette tilbehør kan du skabe et godt dyrkningsklima i drivhuset. Det giver større chance for at få succes med dyrkningen, og dine planter trives året rundt.

Smuk hylde fyldt med indretning.

Tilbehør til dyrkning

Vi har tilbehøret til din dyrkning og have.

Til produkter
Drivhus med dyrkning

Nedsatte priser på udvalgte tilbehør!

Vi har tilbehøret for din dyrkning og have.

"
Jeg har det bedst, når jeg står i haven, med snavsede hænder og i fuld gang med skovlen . Her nyder jeg at se, hvordan de små planter vokser hver dag, mærke duften af våd jord og skabe mit helt eget paradis.
@hannaschagerlov
"

Podcasts om livet i haven

Her finder du podcasts med masser af inspiration til haven.


Rebeccas drivhusliv

Læs Rebeccas blog om livet med drivhus.

Køb havetilbehør fra Willab Garden

Vores tilbehør kan bruges fra tidligt forår, når forkultiveringen starter, og frøene skal i jorden, til sent efterår og vinter, når overvintringsudstyret skal frem, og der kan blive brug for en varmeventilator. Derimellem finder du tilbehør som plantebelysning, næring, vandingssystemer og drivhusventilation.

Indretningen i drivhuset tilfører dit dyrknings- og hyggested det lille ekstra. Hylder, borde og såbede er blot et lille udvalg af vores sortiment. Du kan nemt bestille reservedele eller udskiftelige dele som vinduer online!