Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampagne

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en rigtig god oplevelse, når det kommer til udestuer, drivhuse & havemiljø! En god oplevelse fra vores synspunkt, er at du vil opleve den bedste værdi for pengene, når det kommer til kvalitet og service. Leder du efter en udestue, der vil holde i mange år, med kvalitet i hver detalje til en god pris? Se vores nuværende udestuetilbud og sammenlign før du beslutter dig.

Gode tilbud


Komplette udestuer

Opfyld drømmen om en udestue! Lige nu får du 50% på limtræsskelettet ved køb af komplet udestue, 20% på partier og 10% på tag.


20% på drivhus

Drømmer du om et drivhus? Lige nu 20% på alle drivhuse. Vi har skabt drivhuse til dig, der sætter pris på godt design, smarte funktioner og stor valgfrihed.


20% på glaspartier

Willab Garden har et bredt udvalg af forskellige skydedøre og glaspartier til udestuer. Her hos os kan du også finde vinterisolerede facadepartier som kan monteres i facaden på huset.

pergola

15% på pergola

Vores pergola i aluminium har et fleksibelt, motordrevet lameltag. Hvis du vil have en pergola, som også fungerer som udestue, kan du vælge at supplere med skydepartier af glas i siderne.

Gode tilbud


10% på tag

Det rigtige tag til den rigtige udestue. Vi har både tag i mælkehvidt polycarbonat klart termoglas og ståltag.


20% på glasrækværk

Vi har et bredt udbud af glasrækværk med stilrene stolper i aluminium eller børstet stål. Overliggere til rækværket fås også i flere forskellige udførelser, så du kan tilpasse det til din stil.


20% på komposit-terrassebrædder

Til dig, der gerne vil slippe for vedligeholdelse og have et smukt og slidstærkt, udendørs gulv, som er nemt at vedligeholde, er komposit-terrassebrædder Ultrashield® WPC det rette valg.


15% på markiser

Markise med frie mål, solbeskyttelse til vinduer, udestue og glaspartier. En effektivt beskyttelse mod både sol, varme og indsyn.

Gode tilbud


20% på udestue i aluminium

Opfyld drømmen om en udestue! Lige nu får du 50% på limtræsskelettet, 20% på partier og 10% på tag.


20% drivhus på mur

Drivhus på mur giver et klassisk touch og drivhuset får karakter. Med et drivhus på mur, er det let at skabe et hyggelig drivhus.


20% på drivhustilbehør

Til dig, der gerne vil slippe for vedligeholdelse og have et smukt og slidstærkt, udendørs gulv, som er nemt at vedligeholde, er komposit-terrassebrædder Ultrashield® WPC det rette valg.


Havetilbehør

Op til 20% rabat på udvalgt havetilbehør! Hos Willab Garden finder du et bredt udvalg af alt, hvad du skal bruge til dit drivhus og din have.


Kampagnemagasin - En udedrøm er gået i opfyldelse!

Når du vælger et drivhus fra os, kan du føle dig sikker - vi sælger kun kvalitetsdrivhus fra de bedste producenter. For eksempel fra den kendte danske producent Juliana. Vi tilbyder også stormsikkere drivhuse fra vores eget mærke Green Room. Der er også inkluderet en drivhusforsikring de første 3 måneder efter købet. Og hvis du er på udkig efter drivhus til en ekstra god pris, så gå ikke glip af vores kampagner! Vi hjælper dig med at realisere din drivhusdrøm, uanset om du er på udkig efter et drivhus til dyrkning eller til et pusterum i haven.

Også vores udestuepartier, skydedøre og faste glaspartier har denne høje kvalitet. Glaspartierne til vinterhave og facade fremstilles i Sverige af os selv. Vi har derfor ingen fordyrende mellemled og kan dermed også holde prisen nede på vores glaspartier. Det giver os også en fleksibilitet, og vores vinterhavepartier og facadepartier kan bestilles på specialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på værket på din udestue, overdækning eller udbygning, bør du selvfølgelig have et pænt og økonomisk tag. Willab Garden har termotag af høj kvalitet, ståltag i falstagstil og luksus glastag. Vores ståltag er kliktag der er nemme at montere, hvilket sparer både tid og penge. Alle vores tage tåler en prissammenligning og nogle gange køre vi også tilbud på vores udestuetage - så hold udkig med vores kampagner.

Kampagnepriser gælder i den angivne kampagneperiode. Willab Garden tager forbehold for eventuelle fejl.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 15:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 14:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.