Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampagner fra Willab Garden

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en rigtig god oplevelse, når det kommer til udestuer, drivhuse & havemiljø! En god oplevelse fra vores synspunkt, er at du vil opleve den bedste værdi for pengene, når det kommer til kvalitet og service. Leder du efter en udestue, der vil holde i mange år, med kvalitet i hver detalje til en god pris? Se vores nuværende udestuetilbud og sammenlign før du beslutter dig. Gælder t.o.m. 31.05.2024.

Udestue Kuben med WG62eco

Realiser udestuedrømmen

I maj får du 28% rabat på limtræsskelettet og på alle glaspartier og 24% på alle tag ved køb af en komplet udestue!

Glasspartier WG 50

28% rabat på glaspartier

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige skydepartier til udestuer. Lige nu har vi 28% rabat på glaspartier.

Glastag

23% rabat på tag!

Det rigtige tag til den rigtige udestue. Vi har både tag i polycarbonat klart termoglas og ståltag.

Pergola Shade

Op til 23% rabat på pergola

En moderne pergola indrammer terrassen, pooldækket eller udepladsen og giver dig mulighed for at skabe et åbent og luftigt udemiljø.

Green Room, drivhuse.

19% rabat på alle drivhus

Drivhuset giver det bedste af to verdener. Et sted til dyrkning og et sted til skønne stunder, hvis du møblerer og indretter. Køb drivhus og få 19% rabat + udvalgt drivhusinteriør til halv pris.

Drivhustilbehør

19% rabat på drivhustilbehør

Uanset om du har et drivhus eller dyrker på friland, har vi dyrkningstilbehøret til dig.

Drivhus og have set oppefra.

19% rabat på alt havetilbehør

Hos Willab Garden finder du et stort udvalg af alt det, du har brug for til drivhuset og haven. Uanset hvor meget du interesserer dig for dyrkning, har vi tilbehør, som forenkler livet i haven.

Glasrækværk til terrasse.

19% på alt til terrassen

Hos Willab Garden er der et stort udvalg af byggematerialer og indretning til at skabe en terrasse som passer til dig og dit hus.

Liggestole fra Garden Living

Lige nu 19% rabat på alle havemøbler

Lige nu 19% rabat og fri fragt!

Halvtag med WG50

Willab Garden Magasin

Læs og få tilbud, tips og råd i vores Willab Garden-magasin.

#WILLABGARDEN | INSPIRATION FRA VORES KUNDER

Vil du ses her med dit produkt fra Willab Garden? Brug #willabgarden og tag @willabgardendk i dine billeder for at blive vist her. Klik på billederne for at se relaterede produkter. Hos os handler du altid med gratis fragt 🚚

Når du vælger et drivhus fra os, kan du føle dig sikker - vi sælger kun kvalitetsdrivhus fra de bedste producenter. For eksempel fra den kendte danske producent Juliana. Vi tilbyder også stormsikkere drivhuse fra vores eget mærke Green Room. Der er også inkluderet en drivhusforsikring de første 3 måneder efter købet. Og hvis du er på udkig efter drivhus til en ekstra god pris, så gå ikke glip af vores kampagner! Vi hjælper dig med at realisere din drivhusdrøm, uanset om du er på udkig efter et drivhus til dyrkning eller til et pusterum i haven.

Også vores udestuepartier, skydedøre og faste glaspartier har denne høje kvalitet. Glaspartierne til vinterhave og facade fremstilles i Sverige af os selv. Vi har derfor ingen fordyrende mellemled og kan dermed også holde prisen nede på vores glaspartier. Det giver os også en fleksibilitet, og vores vinterhavepartier og facadepartier kan bestilles på specialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på værket på din udestue, overdækning eller udbygning, bør du selvfølgelig have et pænt og økonomisk tag. Willab Garden har termotag af høj kvalitet, ståltag i falstagstil og luksus glastag. Vores ståltag er kliktag der er nemme at montere, hvilket sparer både tid og penge. Alle vores tage tåler en prissammenligning og nogle gange køre vi også tilbud på vores udestuetage - så hold udkig med vores kampagner.

Kampagnepriser gælder i den angivne kampagneperiode. Willab Garden tager forbehold for eventuelle fejl.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank