Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampagner fra Willab Garden

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en rigtig god oplevelse, når det kommer til udestuer, drivhuse & havemiljø! En god oplevelse fra vores synspunkt, er at du vil opleve den bedste værdi for pengene, når det kommer til kvalitet og service. Leder du efter en udestue, der vil holde i mange år, med kvalitet i hver detalje til en god pris? Se vores nuværende udestuetilbud og sammenlign før du beslutter dig. Aktuelle kampagner gælder til 31.05.2023.


10% rabat på alle drivhus!

Drivhuset er både et sted til dyrkning og til skønne stunder. Begynd at dyrke dine egne solmodne tomater og agurker – et smart valg både for tegnebogen og miljøet.


Dyre fødevarer? Maksimer dyrkningen, og spar penge!

Alt for din dyrkning og have. Lige nu 10% rabat på alt tilbehør!


10% rabat på drivhustilbehør

Uanset om du har et drivhus eller dyrker på friland, har vi dyrkningstilbehøret til dig.


Udestue til hus og have

Vi hjælper dig med at finde en udestue, der passer til dig og din have. Lige nu er grundmaling af din udestue inkluderet, så du ikke behøver at bruge din ferie på at male, og du får desuden op til 25% rabat på partier og op til 15% rabat på tage.


Op til 25% rabat på glaspartier

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige skydepartier til udestuer. Lige nu får du 15% rabat på glaspartier WG 40 og WG 50. De øvrige glaspartier får du 20% rabat på.


Nyhed - WG 70 SoftClose

Med WG70 SoftClose-partier kan du nyde det i dit uderum fra det tidlige forår til det sene efterår. Partierne er fremstillet i Båstad og har en slank, eksklusiv følelse. Lige nu får du 20% rabat på WG 70 SoftClose!


Op til 15% rabat på tag

Det rigtige tag til den rigtige udestue. Vi har både tag i mælkehvidt polycarbonat klart termoglas og ståltag.Lige nu får du 15% rabat på termotag 20, 25 och 40 mm. De øvrige tag får du 10% rabat på.


10% rabat på solbeskyttelse til udestue

Vi har et varieret udvalg med forskellige typer af solbeskyttelse for både udestue og for store vinduer, så vi kan opfylde dine ønsker med funktion, design og pris.


10% rabat på pergola

En moderne pergola indrammer terrassen, pooldækket eller udepladsen.


10% rabat på udestue i aluminium

En udestue med både skelet og udestuepartier i aluminium er så vedligeholdelsesfri som muligt.


10% rabat på glasrækværk

Et glasrækværk fra Willab Garden har høj kvalitet og kan tilpasses fulstændigt til målene på din altan, terrasse eller udeplads.


10% rabat på kompositgulv

Vores kompositbrædder er et flot og vedligeholdelsesfrit terrassegulv, som hverken giver splinter eller behøver at blive slebet og olieret.


Willab Garden magasin

Læs og få tilbud, tips og råd i vores Willab Garden-magasin.

#WILLABGARDEN | INSPIRATION FRA VORES KUNDER

Vil du ses her med dit produkt fra Willab Garden? Brug #willabgarden og tag @willabgardendk i dine billeder for at blive vist her. Klik på billederne for at se relaterede produkter. Hos os handler du altid med gratis fragt 🚚

Når du vælger et drivhus fra os, kan du føle dig sikker - vi sælger kun kvalitetsdrivhus fra de bedste producenter. For eksempel fra den kendte danske producent Juliana. Vi tilbyder også stormsikkere drivhuse fra vores eget mærke Green Room. Der er også inkluderet en drivhusforsikring de første 3 måneder efter købet. Og hvis du er på udkig efter drivhus til en ekstra god pris, så gå ikke glip af vores kampagner! Vi hjælper dig med at realisere din drivhusdrøm, uanset om du er på udkig efter et drivhus til dyrkning eller til et pusterum i haven.

Også vores udestuepartier, skydedøre og faste glaspartier har denne høje kvalitet. Glaspartierne til vinterhave og facade fremstilles i Sverige af os selv. Vi har derfor ingen fordyrende mellemled og kan dermed også holde prisen nede på vores glaspartier. Det giver os også en fleksibilitet, og vores vinterhavepartier og facadepartier kan bestilles på specialmål til samme pris som standardmål!

Som kronen på værket på din udestue, overdækning eller udbygning, bør du selvfølgelig have et pænt og økonomisk tag. Willab Garden har termotag af høj kvalitet, ståltag i falstagstil og luksus glastag. Vores ståltag er kliktag der er nemme at montere, hvilket sparer både tid og penge. Alle vores tage tåler en prissammenligning og nogle gange køre vi også tilbud på vores udestuetage - så hold udkig med vores kampagner.

Kampagnepriser gælder i den angivne kampagneperiode. Willab Garden tager forbehold for eventuelle fejl.