Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Levering - fragtfrit hjem til dig!

Alle leverancer sker fragtfrit hjem til dig. Bestiller du f.eks. komplette udestuer eller andre voluminøse varer, sker leverancen ofte med kranbil. Fragtfrit betyder en fragtfri leverance pr. ordre.

Willab Garden lastbil med leverance.

Leveringsbesked

Din leverance vil blive adviseret af vores transportør. Transportøren vil kontakte dig senest dagen før levering, for at adviserer om tidsintervallet for aflæsning af din ordre. For at transportøren har mulighed for at kontakte dig, skal vi have oplyst dit telefon-/mobilnummer om dagen. Det er meget vigtigt, at nogen svarer på det telefonnummer du har oplyst, se ordrebekræftelsen. Leverancen sker normalt inden for almindelig arbejdstid mandag-fredag kl. 7.00 – 17.00. I højsæsonen kan der også forekomme leverance i aftentimerne og på helligdage.

Store fragtbiler

Din leverance kommer til dig med en lastbil, trailer eller kranbil afhængig af, hvor i landet du bor og hvor voluminøse og tunge, dine varer er.

Kranbil/trailer

Leverance af større drivhuse og udestuer foregår ofte med Willab Gardens trailers.

  1. Lastbil/trailer1. Vores lastbiler er store, op til 16 m lange, 3 m brede og 4,5 m høje. For en kranbil kræves der også en fri bredde på 3,5 m og en fri højde på 6 m ved aflæsningen. I visse tilfælde kan chaufføren løfte godset ind på grunden. Er du usikker på fremkommelig heden til leveringsadressen, skal du informere om dette, når transportøren kontakter dig angående leverancen.
  2. Hvis det ved aflæsningstidspunktet viser sig, at vejen ikke er tilgængelig for vores fragtbiler og at godset ikke kan leveres ifølge aftalen, debiteres du en ekstra omkostning på 1 000 kr.
  3. Varerne skal kontrolleres i samråd med chaufføren for at sikre, at alt er intakt og at antal kolli er i overensstemmelse med fragtbrevet.
  4. Ved synlige skader på emballagen og gods eller manglende kolli, skal en skriftlig notering foretages af dig på fragtbrevet i forbindelse med modtagelsen. Skaden eller manglen skal efterfølgende anmeldes til Willab Garden af dig. Vigtigt! Er skaden/manglen ikke angivet på fragtbrevet,
    er transportreklamationen ikke gyldig.
  5. Ved indgåelse af aftale imellem modtageren og transportøren om at leveringen må finde sted, uden at modtageren er hjemme til at kvittere for modtagelsen, så overgår ansvaret for varerne til modtageren og der kan ikke rejses krav om erstatning for mangler eller beskadiget gods.
  6. I vores købsinformation kan du finde mere information om levering og varemodtagelsen.

 

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank