Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Flere spændende nyheder

Vi kan med stolthed præsentere mange store nyheder i år. Nu tilføjer vi Anneks, flere nye pergolaer og havemøbler til sortimentet. Vores Green Room-familie af stormsikre drivhuse vokser med yderligere to nye modeller, og Euro-Serre-serien får en ny drivhusmodel kaldet Rustiq.

Green Room Botanic

Green Room Botanic Wall/Elegant

Vi præsenterer Green Room Botanic - hvor drivhusfølelsen møder funktionalitet. Den generøse taghældning skaber en enorm rumfølelse.Slagdør og sidevindue er standard og giver dette klassiske engelske design et moderne touch. Green Room Botanic har alle forudsætninger for at skabe en unik og tidløs plads i den have.

Green Room gavl imod væg

Green Room - Gavl imod væg

Nyt er også muligheden for at montere drivhusets gavl mod din husmur. Det gælder de populære drivhusmodeller Classic, Wall, Elegant, Season Classic, Season Wall og Season Elegant. Praktisk at kunne stige lige ud i drivhuset i beskyttelse mod vejr og vind.

Euro-Serre Rustiq

Euro-Serre Rustiq

Rustiq henter inspiration fra de engelske drivhus og er utrolig rummeligt takket være det højt placerede tagryg. Rustiq er konstrueret med ekstra kraftige tagrygs- og tagrendeprofi ler, som giver drivhuset god stabilitet og slagdør er standard. Euro-Serre Rustiq er det perfekte drivhus til dig, der elsker at dyrke. Det er fl eksibelt, stærkt og designet med fokus på dine grønne drømme. Vælg din variant, og lad Rustiq blive dit dyrkningssted i mange år fremover.

Pergola Slim

Pergola Slim

Velkommen til en ny æra af haveluksus! Vi er stolte over at kunne præsentere nyheden Pergola Slim. Det er ikke kun en pergola, det er en investering i stil, funktion og komfort, som vil forvandle både din have og den måde, du bruger den på. Vores pergola er fremstillet i aluminium af høj kvalitet og udstyret med lameller, der kan vinkles i taget. Det giver dig total kontrol over solens stråler og skygge, så du kan nyde din have i al slags vejr og på alle tidspunkter af dagen.

Havemøbler

Garden Living - Havemøbler

For Willab Garden er haven ikke kun et sted, det er en levende drøm. I vores konstante bestræbelser på at skabe hyggelige udestuer og drivhuse har vi nu taget et stort skridt fremad – vi præsenterer stolt et helt sortiment af havemøbler – Garden Living by Willab Garden. 

Vi har omhyggeligt udvalgt et sortiment med høj kvalitetsfølelse til attraktive priser. Sammen med vores udestuer og drivhuse kan du nu skabe komplette miljøer til dit haveliv. 

Alle vores nye havemøbler er helt tilpasset til brug i vores udestuer og drivhuse. Vejr- og UVbestandig  beklædning, hurtigttørrende hynder og FSC-mærkede trædetaljer er en selvfølge, uanset hvilket møbel du vælger. 

Udforsk vores Garden Living-sortiment

Anneks

Anneks

En af årets store nyheder er vores overkommelige Anneks til dig, der planlægger at bygge et ekstra opholdsrum i din have. Vores ambition har været at tilbyde et meget overkommeligt alternativ til de Anneks, der allerede findes på markedet. Vi har også bestræbt os på at give dig som køber så stor frihed som muligt med hensyn til planløsning, hems, vand/afløb, køkken og andre valg. Det bliver dig selv, der styrer bygningens anvendelsesområde og prislabel.

To modeller i to forskellige størrelser - I samarbejde med et konstruktionsbureau har vi udviklet to modeller i to forskellige størrelser. Resultatet er fire forskellige Anneks, som passer ind i mange forskellige miljøer og sammenhænge. To af dem har halvtag, mens de andre to har klassisk sadeltag, og dit valg kan af og til være påvirket af detaljerne i dit område. 

Fleksibilitet er vores nøgleord - Hvis du har til hensigt at forbinde vand og kloak for at skabe en studerendebolig til udlejning eller et charmerende gæstehus - vælg den større variant på 30 kvm. Er du mere på udkig efter overnatningsmuligheder/festlokale eller ekstra areal, kan det mindre hus på 25 kvm være det rigtige valg. Uanset hvilket valg du vælger, får du et velkonstrueret og kvalitetsmæssigt tilhængshus, som nemt kan klare snezone 5,5 og de dertil nødvendige vindbelastninger. Faktisk kan vores Anneks klare bygningskrav i hele landet – uden problemer.

Anneks indretning

Stabilt på flere måder - Vores konstruktion er velbygget med eftertryk – god isolering og energieffektiv, så du ikke belaster din månedsøkonomi mere end nødvendigt. Sammenlign gerne konstruktionen med konkurrenterne. I ordet stabilt ligger også, at huset bygges med 145 mm reglar, hvilket giver plads til en god isolering.

Kvalitet gennem hele processen - Når du vælger et Anneks fra vores produktion, får du valgmuligheder ud over det sædvanlige. Har du lyst til en hems, fås det som tilvalg i to forskellige størrelser. Trin-/trappeløsning op til hemsen – fås som tilvalg. Effektiv standardventilation, inkl. ventiler og alt andet – fås som tilvalg. Eller måske et effektivt ventilationssystem med varmegenvinding – fås også som tilvalg. Huset leveres som et komplet gør-det-selv-kit med alt bortset fra indvendig beklædning af vægge og tag – du bestemmer selv anvendelsesområde og indretning og kan dermed styre omkostningerne til dit Anneks. Når du nu har fået alle fordelene klar, er der måske stadig det bedste tilbage. Prisen.

Anneks

Som om det ikke var nok, har vi også fået en masse nye tilvalg til allerede eksisterende produkter som f.eks. flere farvevalg på en del drivhuse og udestuer, samt på pergolaer og markiser. Solafskærmningspaneler, plisségardiner, træpersienner og mursten er andre eksempler på nye produkter, som supplerer vores sortiment. Også helt ny drivhusindretning i form af hylder, fritstående såbede og tilpasning til montering af brændeovne. Sidst, men ikke mindst, kan vi også præsentere et nyt altandrivhus og et nyt glasrækværk uden stolper. 

Vi vil vove at påstå, at vi har noget for alle, og vi håber, du vil kunne lide nyhederne lige så meget, som vi gør!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank