Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

#YESWG

Vi elsker hver gang, vi ser vores produkter på sociale medier, og ind i mellem vil vi gerne dele disse billeder på vores kanaler. Billederne bruges først og fremmest på relaterede sider på vores websider, for at give andre kunder et indblik i, hvordan produkterne ser ud i et miljø hjemme. De kan i nogen tilfælde også benyttes på andre kanaler/medier som for eksempel Instagram, Facebook, nyhedsbrev, brochurer, annoncer eller i et butiksmiljø.

NÅR DU SVARER PÅ VORES ANMODNING MED HASHTAG #YESWG GODKENDER DU FØLGENDE:

Du giver Willab Garden en ikke-eksklusiv, royaltyfri verdensomspændende licens til at anvende billeder, når du svarer med #Yeswg kaldet for ”billede” i deres markedsføring og/eller reklame, inklusiv visninger på internetside, nyhedsbrev, sociale medier, e-mail, og anden kunde kommunikation, butiksmateriale, og anvendelse på markedsføringskanaler.

Du bekræfter hermed, at (i) du ejer alle rettigheder til dine billeder, (ii) og at du har fået tilladelse fra de personer, som vises på billederne til at overføre rettighederne her, (iii) og anvendelse af dine billeder af Willab Garden ikke bryder med tredje parts rettigheder, eller bryder med nogen lov.

Hermed frigør du Willab Garden fra alle forpligtelser til at betale dig for anvendelse af dine billeder, og for de immaterielle rettigheder for den, som er tilknyttet med ovenstående beskrevet anvendelser.

Du frigør og samtykker Willab Garden og alle personer som agerer for Willab Garden fra alle påstande (inklusiv påstande fra tredje part) forpligtelser uanset natur, i samarbejde med anvendelse af billeder som beskrevet ovenover.

Du kan altid kontakte os, når det gælder diskretion og databeskyttelse på info@willabgarden.dk

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank