Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Glasinddækket terrasse

Overvejer du at bygge en glasinddækket terrasse? Lad drømmen blive til virkelighed med Willab Garden! Vi tilbyder både glaspartier til terrasser og færdige pakkeløsninger til glasinddækkede udestuer. Vores produkter kan naturligvis skræddersys til dine behov med hensyn til form, mål og farve. At glasinddække terrassen har aldrig været lettere en nu.


Glasinddækket havestue på terrasse

Se vores udvalg af komplette og glasinddækkede udestuer, som passer perfekt på terrassen. Vores pakkeløsninger fås i et stort antal modeller, som kan tilpasses til dine særlige behov!


Glaspartier til glasinddækning af terrasse

Byg og udform en glasinddækket terrasse, præcis som du vil! Vores unikke glaspartier omfatter faste vinduer, skydedøre og foldedøre.


Planlæg glasinddækket udestue i 3D!

Planlæg en glasinddækket udestue på terrassen i 3D med vores digitale værktøj Udestueguiden. Vælg en grundmodel, og tilpas den til dine ønsker med hensyn til mål, vægge, farve, tag og belysning.


Planlæg glaspartier i 3D

Planlæg en glasinddækket terrasse i 3D med Glaspartiguiden. Vælg blandt hele vores sortiment af skydedøre, foldedøre og vinduespartier. Perfekt til dig, der vil bygge en drømmeterrasse i glas med total frihed.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank