Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Høj hyggefaktor

Familien Svensson har bygget et moderne, sort Green Room Season Classic på Hallands kyst. Drivhuset er godt placeret i haven omgivet af hække, der beskytter mod indsyn, og store bede. Drivhuset har et virkelig flot indgangsparti kantet med store granitsten.

Vackert växthus för både odling och gemenskap

Det er åbenlyst, at Annica arbejder med noget kreativt som arkitektur og boligindretning. Det ses både uden for drivhuset og indeni. Når man bor ved havet i Steninge, hvor man i høj grad er udsat for efterårsstorme, skal man naturligvis vælge et stormsikkert drivhus.

”Der er en speciel stemning, næsten lidt lejrbålsagtig, når man sidder sammen omkring ilden udenfor. Når det er stjerneklart, er det en helt eventyrlig oplevelse!”

willabgarden25juni2020nr062.jpg

Planlagt samtidig med opførelsen af huset
Det, jeg savnede mest ved vores gamle hus, var et driv­hus. Så da vores nye hus stod klart, havde jeg for længst bestemt, at vi skulle have et drivhus, og hvor det skulle stå, siger Annica.

 

Green Room Season et sikkert valg
Da vi primært skal bruge drivhuset som et ekstra rum til middage med venner, er Green Room Season et sikkert valg. For mig var det også vigtigt, at det kunne fungere som hjemmekontor, så jeg nemt kan tage min laptop med trådløs opkobling med derud. Vi ville have et sted, hvor vi bare kunne være og opleve naturen, når man ikke kan sid­de ude pga. vejret. Derfor blev jeg overlykkelig, da jeg så, at der fandtes et stabilt, stormsikkert drivhus med 17 mm termoglas, som har alt det, vi ønskede af et drivhus. Og desuden sortlakeret, hvilket passer glimrende til vores sorte, moderne hus. Det er fantastisk at sidde derinde, når det stormer og regner udenfor, uden at det kan mærkes, fortæller Annica.

Vi har også valgt at sætte en brændeovn ind, det skruer ekstra op for hyggefaktoren. Og for nogen tid siden fik vi også installeret infrarøde terrassevarmere, som giver ekstra varme, siger Annica.

Green Room Season Classic_svart.jpg

Drivhuset opfylder mange funktioner
I sommer har vi dyrket lidt tomater og agurker, men det primære formål er at have det som et ekstra hyggerum. Det bruges flittigt, ikke mindst af vores børn, som godt kan lide at hænge ud derude med deres venner.

willabgarden25juni2020nr085.jpg

Hvad er det allerbedste ved jeres drivhus?
Middagene, som aldrig slutter! Der bliver en helt speciel stemning, næsten lidt lejrbålsagtig, når man sidder sam­men omkring ild udenfor. Når det er stjerneklart, er det en helt eventyrlig oplevelse! Vi valgte en dør i gavlen, så vi kunne placere brændeovnen på den modsatte gavl. På den måde er hverken døren eller brændeovnen i vejen, hvis man vil møblere med en siddegruppe, som vi har gjort.

 


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank