Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Fundament og skelet

En udestue får forskellige funktioner og anvendelsesmuligheder afhængig af, hvor god isoleringsevne den har. Som altid, når det handler om isolering, må man tage hensyn til hele konstruktionen. En kæde er ikke stærkere end dens svageste led, siges det.

Forarbejdet

For at få en udestue der holder længe, så er det bedst at gøre det rigtigt fra starten af. Willab Gardens forskellige komponenter har en god pasform. Det er vigtigt at være omhyggelig med forarbejdet og monteringen. Det fundament du vælger påvirker både udseendet og funktionen. Her kan du læse mere om forarbejdet.

Nøjagtighed!
Vær omhyggelig med at kontrollere alle mål, og at fundamentet er i vater. Det er en forudsætning for, at alt skal kunne fungere i det fortsatte arbejde.

Udestue Halvtag med limtræsskelet.

Limtræsskelet

Der er forskellige valg, når det kommer til limtræsskelettet. Vælg en af vores færdige skeletter for at gøre det nemt for dig. Med et tilskåret skelet sparer du tid og kan gå direkte igang med arbejdet, uanset om du gør det selv eller bruger en montør.

Læs mere om Willab Gardens limtræsskelet af svenskt, FSC-mærket træ her.


Inspiration udestue

Forarbejde

Om limtræsskelet

Willab Garden anvender svensk limtræ af høj kvalitet til skeletterne. Netop limtræ giver mulighed for mere elegante konstruktioner, da det har højere holdbarhed end almindeligt konstruktionstræ.

Læs mere

Gulv til udestuer

At vælge gulv til udestuer er ikke helt enkelt – der er mange ting at tage hensyn til. Dels er der de tekniske aspekter, dvs. hvilke materialer der tåler det barske miljø i en udestue med fugt,...

Vælg udestue efter sæson

Der er forskel på udestuer. Vi har inddelt udestuerne efter hvilken sæson, hvor du vil bruge den. Når du planlægger at få en udestue, er det vigtigt helt bogstaveligt at starte med det...

Vinterhave - en helårsisoleret udestue

Vinterhaven er en vidunderlig ekstra plads til at hygge sig, til fest eller afslapning året rundt. En vinterhave er ifølge vores definition en vinterisoleret udestue, som til tider kan opvarmes til...

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank