Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Støbe fundament

For at få en udestue der holder længe, så er det bedst at gøre det rigtigt fra starten af. Willab Gardens forskellige komponenter har en god pasform. Det er vigtigt at være omhyggelig med forarbejdet og monteringen.

Støbt fundament til udestue

Et støbt fundament er ofte det bedste alternativ til din udestue. Vil du lægge klinkegulv er det nødvendigt med et støbt fundament. Hvis det kniber med højden, er det også den bedste løsning, idet et støbt fundament kan gøres meget lavere end et træfundament.

Der er flere fremgangsmåder når man støber et fundament. Men man skal altid lave en slags støbeform. En måde er at forme den med træ. Det er en ganske tidskrævende og dyr metode, eftersom træet kun skal bruges til formen og bagefter kasseres. En anden måde er at mure en form med betonblokke. Dette forudsætter murerkendskab. Efter murearbejdet skal blokkene pudses for at få en pæn overflade. Soklen bliver temmelig dårligt isoleret, og kan på lang sigt give mere vedligeholdelsesarbejde. Det allernemmeste er at vælge Willab Gardens grundkit til vores skelet eller løse sokkelelementer, hvis du bygger ud fra dit eget design.

Nemmest med Willab Gardens grundkit

Den nemmeste måde at få et måltilpasset og godt fundament på er ved at anvende Willab Gardens grundkit, som indeholder alt, hvad du skal bruge, undtagen beton. Hvis du vil beholde betonoverfladen, kræver kanten på fundamentet ingen efterbearbejdning eller vedligeholdelse. Med et grundkit får du et smukt fundament, der giver et endnu bedre helhedsindtryk.

Hvis du vil have en terrasse med samme gulvniveau som udestuen, suppleres med yderligere materiale. 

Et grundkit indeholder:

Sokkelelementer
Fiberdug
Isoleringsplader, et lag 100 mm
Armeringsmåtter
Armeringsjern
Afstandsstykker til armeringen
Kiler og sømplader

 

 

 

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank