Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Planlæg din udestue

Der er en række vigtige ting, du skal tænke på i forbindelse med planlægning og bestilling af din udestue. Her hjælper vi dig godt på vej.

Hvad vil du bruge udestuen til?

Hvordan skal den indrettes? Skal du have en spiseplads eller et selskabsrum eller en kombination? Måske et legehjørne til børnene eller plade til anretning af grillbuffeten? Anvendelsen og møbleringen er afgørende for størrelsen på udestuen. Tænk over, om du vil have stikkontakter, belysning eller antennestik i udestuen. Der er den slags ting, du skal overveje allerede i planlægningsfasen.

Se på andre!

En god måde at få idéer, inspiration og viden om, hvordan du kan udforme og placere din udestue, på er ved at se, hvordan andre har gjort. Gå en tur i nabolaget, og kig eller gå ind på vores inspirationsside.

Udestuens placering

Hvor vil du placere udestuen? Hvor passer det bedst? Tænk på verdenshjørnerne – morgen- eller aftensol? Tag hensyn til både husets og grundens forudsætninger. Der findes ofte en naturlig placering af udestuen, men nogle gange kræver det lidt overvejelser. Lad udestuen være en åbning mod haven. Med Willab Gardens nye fritstående modeller kan du placere udestuen midt i haven.

Højdeplacering og tagtilslutning

TAGTILSLUTNING Udestuen kan enten monteres direkte på husmuren eller på tagudhænget. Anbefalet mindste taghældning 4° (70 mm/m).

KONTROLMÅL Kontrollér terrassedørens og evt. vinduernes øverste højde i åben stilling, således at de ikke støder mod tagbjælkerne. Tilpas højden på udestuens fundament efter dette.


Læs mere om...

Bygge udestue

Når du skal opføre en udestue, er det som med alle andre byggeprojekter – forberedelserne er det vigtigste for at få et så godt slutresultat som muligt!

Vælg udestue efter sæson

Der er forskel på udestuer. Vi har inddelt udestuerne efter hvilken sæson, hvor du vil bruge den. Når du planlægger at få en udestue, er det vigtigt helt bogstaveligt at starte med det...

Forarbejde

Planlægningsværktøj Udestueguiden

Udestueguiden

Design og bestil din nye udestue på nettet

Planlægningsværktøj Drivhusguiden

Drivhusguiden

Design og bestil dit drømmedrivhus på nettet

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank