Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Vælg udestue efter sæson

Der er forskel på udestuer. Vi har inddelt udestuerne efter hvilken sæson, hvor du vil bruge den. Når du planlægger at få en udestue, er det vigtigt helt bogstaveligt at starte med det grundlæggende. Det er den samlede isoleringsevne, der bestemmer længden på sæsonen, hvor det er behageligt at bruge udestuen. Vi har glaspartier til alle årets sæsoner.

Vi har glaspartier til alle årets sæsoner.

Skal udestuen fungere som beskyttelse mod vind og vejr i sommermånederne, vælger du en af vores to sommersæsoner, hvor Plus med energiglas giver en bedre isoleringseffekt og reducerer risikoen for dug eller rimfrost. Med Forår-Efterår får du en bedre isoleringsevne og mulighed for periodisk at opvarme udestuen. Plus-versionen har energiglas hvilket giver en endnu bedre isoleringsevne og en mere jævn temperatur i udestuen.

Vinterhaven har den bedste varmeøkonomi med en jævn vedligeholdelsesvarme og periodisk opvarmning fx i weekenderne. Plus-versionen har endnu bedre isoleringsevne.

  • Sommer og Sommer Plus
    Beskyttelse mod vind og vejr. En meget behagelig udestue til brug i sommermånederne.
  • Forår-Efterår og Forår-Efterår Plus
    Længere sæson, kan bruges mindst halvdelen af året. Også velegnet til periodisk opvarmning.
  • Vinterhave og Vinterhave Plus
    Udestuen, som kan bruges hele året, med brudte kuldebroer i aluminiumspartierne og tag med ekstremt god isoleringsevne.

Vores sæsoner

Willab Garden har gjort det nemt for dig og har delt udestuerne ind i 6 forskellige sæsoner, med passende termotagsplader og partier samt tilsvarende, passende fundament.

Sommer
Udestue beregnet til anvendelse i sommermånederne, som regel fra maj til september. Termotaget og udestuepartierne giver en lille isolerende effekt, men til gengæld en tilstrækkelig beskyttende mod regn og vind. Udestuepartier: WG 25, 4 mm sikkerhedsglas. Er fem gange stærkere end almindeligt glas. U-værdi- 5,7. Termotag:  10 mm termotag med X-struktur. U-værdi- 2,5.  Alternativt et 16 mm termotag med X-struktur. U-værdi- 2,1. Fundament: Træterrasse, punktfundament eller støbt randfundament.

Sommer Plus
Udestuen giver flere sommermåneder. Udestuen kan oftest anvendes fra april/maj til september/oktober. Partierne har en bedre isolerende effekt, og du kan f.eks. anvende en varmeblæser til periodevis opvarmning i sæsonen. Udestuepartier: WG 40, 4 mm sikkerhedsenergiglas. Mindsket risiko for dug eller rimfrost. U-værdi- 3,9. Termotag: 20 mm termotag med X-struktur. U-værdi
1,5. Fundament: Træterrasse, punktfundament eller støbt randfundament.

Forår-efterår
En udestue, der lejlighedsvis kan opvarmes og anvendes fra tidligt om foråret til langt ind i efteråret, og langt ud på de sene timer. For at få en jævn og behagelig temperatur i hele udestuen anbefaler vi et isoleret fundament.  Udestuepartier: WG 50, 17 mm sikkerhedstermoruder God isoleringsevne. U-værdi- 2,9. Termotag: 25 mm termotag med X-struktur. U-værdi- 1,3. Fundament: Isoleret træterrasse, isoleret punktfundament eller fuldstøbt og isoleret fundament.

Forår - Efterår Plus
Få glæde af udestuesæsonen fra tidlig forår til sen efterår. For at få en jævn og behagelig temperatur i hele udestuen anbefaler vi isoleret fundament. Udestuepartier: WG 62eco/WG 62neo og WG 65, 17 mm sikkerhedstermoruder med bedre isoleringsevne. U-værdi- 1,6. Termotag: 32 mm termotag med X-struktur. U-værdi- 1,1. Fundament: Isoleret træterrasse, isoleret punktfundament eller fuldstøbt og isoleret fundament.

Vinterhave
En vinterhave, hvor du virkelig får noget for pengene. Den har god isolering og brudte kuldebroer i partier og karm. Det giver en god varmekomfort og økonomi, også ved opvarmning om vinteren. Udestuepartier: WG 80 24 mm sikkerhedstermoruder, vinter. Meget god isoleringsevne. U-værdi- 1,1. Termotag: 40 mm termotag med X-struktur. U-værdi- 1,0 IQ-Reflex. Fundament: Fuldstøbt og isoleret fundament.

Vinterhave Plus
Mulighed for helårsbrug. Vinterhaven har den bedste isoleringsevne og brudte kuldebroer. Det giver virkelig god varmekomfort og økonomi med en jævn vedligeholdelsesvarme og periodisk
opvarmning. Udestuepartier: WG 82 (skydedøre) 24 mm sikkerhedstermoruder, U-værdi- 1,0. Eller WG 95 (foldedøre).  24 mm sikkerhedstermoruder, U-værdi- 1,0. Termotag: 50 mm termotag med X-struktur. IQ-Reflex  U-værdi- 0,86. Fundament: Fuldstøbt og isoleret fundament.

Vi anbefaler isoleret punktfundament eller fuldstøbt og isoleret fundament. Vores grundkit kan tilkøbes og er let at montere, læs mere »


Vinterhave - en helårsisoleret udestue

Vinterhaven er en vidunderlig ekstra plads til at hygge sig, til fest eller afslapning året rundt. En vinterhave er ifølge vores definition en vinterisoleret udestue, som til tider kan opvarmes til...

Planlæg din udestue

Der er en række vigtige ting, du skal tænke på i forbindelse med planlægning og bestilling af din udestue. Her hjælper vi dig godt på vej.

Fritstående udestue sadeltag med termotag.

Vælg glas til den rigtige årstid

Sammenlign design og funktioner mellem vores forskellige systemer. Gennemtænk omhyggeligt, hvordan udestuen skal anvendes, og hvilke krav du vil have til komfort de forskellige årstider. Willab...

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank