Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Stilfuld pergola

Familien Bertilsson havde allerede skabt en gennemtænkt og veldesignet have, men der manglede noget. Noget som gjorde haven komplet. De fandt svaret i en stilren, sortlakeret Pergola med store glaspartier, som åbner sig ud mod haven.

Pergolaen passer perfekt til os
Pergola Linear 2.0 fra Willab Garden

Vi fandt vores pergola i Willab Garden

– Vi havde længe haft tanken om en udestue, men den skulle passe perfekt ind i vores have og til funkisvillaen, siger Gun-Inger. Efter at have scannet markedet besøgte vi Willab Gardens store udstilling. Her kunne vi i ro og mag gå rundt og opleve de forskellige modeller i virkeligheden.

Vi mødte professionelle og kompetente medarbejdere hos Willab Garden, som vejledte os hele vejen, indtil vores pergola stod der i haven. Vi fandt flere modeller, vi godt kunne lide, men besluttede os for Pergola, som med sit rene formsprog passer perfekt hos os. Vi talte også med arkitekten, vi havde samarbejdet med, som godt kunne lide vores valg. Som en bonus er værdien på vores ejendom steget, efter at vi har opført et haverum.

Stilfulde skydedøre beskytter mod vind og regn
En pergola indrettet med en hyggelig sofa

Pergola som med sit rene design passer perfekt ind hos os

– Funktionen med det indstillelige lameltag er fantastisk. Når det er lukket, er det virkelig helt tæt, og når vi åbner taget, bliver der god luftgennemstrømning. Det er perfekt til varme sommerdage, hvor en almindelig udestue kan blive meget varm. Lamellerne kan indstilles i mange forskellige trin, så vi kan selv bestemme, hvor meget sol vi vil have ind. Lamellerne justerer lyset og giver en behagelig skygge. Så uanset vejret er det skønt at opholde sig i pergolaen.

Vi valgte at supplere med de stilrene WG 10-partier for at få beskyttelse mod vind og regn, men samtidig skabe en total udendørsfornemmelse med de store, rene glaspartier. Vi kommer helt tæt på naturen og planterne.

Fleksibel med justerbart lameltag
Fleksibel med justerbart lameltag

– Pergolaen er virkelig alsidig. Vi finder undskyldninger for at gå ud i vores ekstra rum så ofte, vi kan, både forår, sommer og efterår. Vi bruger det til alt fra morgenmad til middage, og ind imellem fungerer det fint som arbejdsværelse. Der er ikke noget hyggeligere end at krybe sammen med en god bog og en kop med noget varmt, når det blæser udenfor, og regndråberne løber ned ad glasset. Når vi har gæster, starter vi med drinks og snacks i pergolaen. Og på dage, hvor vejret ikke er helt pålideligt, dækker vi op på langbordet under taget. Vi bruger vores glasinddækkede pergola til at forlænge udesæsonen både om foråret og om efteråret. En gaskamin varmer op de dage, hvor det er lidt køligere. Det er måske der, vi har det allerbedst herude, afslutter Gun-Inger.

Om pergola i aluminium

Gør din terrasse til en dejlig forlængelse af huset - som et rum under åben himmel! Med en pergola i lakeret aluminium får du en stærk, og som udgangspunkt vedligeholdelsesfri konstruktion, der vil være en fornøjelse året rundt. Pergolaen har fjernstyrede, vipbare taglameller med en kraftig konstruktion, der tåler både sne og regn.
Læs mere her: Pergola fra Willab Garden


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank