Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

En ny generation af udestuer

Normalt, når man tænker på udestuer, er det nok mest typen med limtræsskelet, man tænker på. Traditionelt er det mest almindeligt med limtræ, men flere og flere vælger alternativet, en udestue med aluminiumskelet. Et skelet, der er vedligeholdelsesfrit og i et lidt strammere design. Det giver et mere rent og moderne indtryk.

Udestue i aluminium, en far og en datter sidder foran udestuen en sommerdag.

Familien Nyqvists udestue er færdig, og de fortæller, hvilke tanker de gjorde sig, da de skulle have en udestue: "Vi talte længe om, hvor skønt det ville være at forlænge udesæsonen. Da vi flyttede til et nyt hus, var tidspunktet perfekt til at bygge en udestue. Vi syntes, det var en stor fordel, at aluminium-skelettet var vedligeholdelsesfrit, og så er det også lidt fiksere end et limtræs-skelet,det giver udestuen et flot look."

Og udestuen passede perfekt til det nyopførte hus. Med sin placering lige ved poolen er den blevet et velkomment ekstra rum, som bruges af hele familien. "Vi ville have den så stor som muligt, og der skulle være aftensol. Fordi den er så stor, har vi plads til både spisegruppe og sofahjørne. Og vi bruger den så meget som overhovedet muligt! Vi sidder derude fra april til oktober. Og så har vi et ekstra stort køleskab om vinteren!"

Udestue i aluminium, set fra siden med partier.

Rundt om i Europa kan man se, at aluminiumskelettet vinder frem, og hos Willab Garden er der nu to modeller. Dels Aluminium Halvtag, som familien Nyqvist har valgt, og årets nyhed – Aluminium Sadeltag. En udestue, som virker meget rummelig på grund af den store loftshøjde.

I Willab Gardens butikker kan man se alle udestuemodellerne, og det var blandt andet det, der gjorde udslaget for familien Nyqvist. "Vi kiggede rundt hos nogle forskellige leverandører, men valgte Willab Garden, dels fordi aluminiumskelettet var så pænt, dels fordi det var en god oplevelse i butikken."

Familien Nyqvists tre tips til dig, der overvejer at opføre en udestue:

  1. Tænk stort! Man kommer aldrig til at fortryde, at den er stor.
  2. Tænk igennem, hvilket gulv du vil have. Vi valgte at støbe et fundament og derefter lægge klinker. Det blev fantastisk!
  3. Tænk på, hvordan den skal bruges. Vi placerede den, så den fik aftensol, fordi vi primært ville forlænge udesæsonen.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Lukket

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank