Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Indretning af udestue – alle gode gange tre

Jimmy Schönning har i årenes løb indrettet utallige rum i svenskt tv og er blevet en kendt profil. Han har en smittende entusiasme og intuition for at opfange følelser og fremhæve dem. Vi gav ham en opgave, han aldrig havde prøvet tidligere – indret en udestue, men til tre helt forskellige familier.

 Børnefamilien spiser middag i sin farverige udestue.

Fuld af liv til børnefamilien

I denne udestue er der altid gang i sjove ting. Her samles man om kreativitet, leg og kærlighed alle døgnets vågne timer. Det skal fremgå klart af indretningen med lige så sprudlende farver, skønne, ikke-matchende stole og selvfølgelig et lille hjørne til leg og hygge.

Børnefamiliens paradis

Det ene øjeblik ren skaberglæde, det andet middagsfred. Udestuen er et levende og foranderligt sted, som hurtigt kan tilpasses til de behov, man har lige nu. Der er plads til hele livet. Det er kun et spørgsmål om kreativitet og glæde. Og det er der masser af i en familie med tre små børn.

Sådan lagde Jimmy stilen:

  1. Lad loft og vægge være hvide, og brug i stedet møbler og tekstiler til at skabe kulør i rummet. Det gør det også nemmere at skifte stil.
  2. Vælg farverige møbler i en stram stil, som måske både kan bruges inde og ude. Så er de anvendelige i alle sæsoner.
  3. Det er en god idé at vælge en gennemgående farve som den turkise her.
Teenagefamilien spiller spil i sin udestue som er indrettet i sort og hvidt.

Stilfuldt – til teenagefamilien

Til familien med lidt større børn er udestuen et roligt sted langt fra hverdagens stress og jag. Indret i sort og hvidt for at skabe et grafisk udtryk og et stilrent og eksklusivt look. Hygge i udestuen er ægte hverdagsnydelse.

Husets vigtigste rum

Det går stærkt. Pludselig er de små børn blevet teenagere og unge voksne. Nu er udestuen ikke så meget et sted til leg, men til afslapning og latter. Et rum til lektielæsning i en skøn lænestol, middage med vennerne, spil og whiskysmagning.

Smagfuldt indrettet i sort og hvidt. Udestuen er blevet husets vigtigste rum. I det bløde morgenlys nydes morgenmaden, og i skumringen skabes en hyggelig atmosfære med haven som baggrund lige uden for glasvæggene.

Sådan lagde Jimmy stilen: 

  1. Bland forskellige typer af stole og andre siddemøbler holdt i en stram, monokrom farveskala.
  2. Vær ikke bange for at møblere midt for glaspartierne. Her med et sideboard, som giver rummet et mere hyggeligt udstyk, samtidig med at det fungerer som aflastning og opbevaring.
  3. Understreg højden. Det sorte ur understreger her den gode loftshøjde, men lad lysekronen skabe en intim stemning omkring bordet.
En udestue der er indrette med møbler og detaljer i naturmateriale og dæmpede farver.

De gyldne år

Når børnene er fløjet fra reden, er der tid til så meget andet. At få set noget af verden, for eksempel. Med indretningsdetaljer og møbler fra forskellige verdensdele bliver minderne bragt til live igen. Den store messinglampe er en nordafrikansk indflydelse, som giver hele rummet karakter.

Et rum, som udstråler erfaring og eventyrlyst

Med livet som hovedingrediens og oplevelser som krydderi skabes en oase med indflydelse fra andre verdensdele og kulturer. Her er man altid tæt på de gode oplevelser. Sammen med vennerne planlægges næste rejse. Bliver det Sydamerika denne gang?

I de hyggelige kurvestole med et glas vin og i det varme lys fra solnedgangen får aftenerne i udestuen et magisk skær.

Sådan lagde Jimmy stilen: 

  1. Naturtoner mod det hvide passer godt til det grønne og de skiftende årstider i naturen uden for glaspartierne.
  2. Prøv at møblere asymmetrisk, det passer måske bedst hos dig.
  3. Trænuancer, rotting og hamp giver sammen med upoleret messing en utrolig harmonisk indretning.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank