Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Det skal du tænke på, når du planlægger en ny udestue

Willab Gardens sælgere giver gode tips til hvad du skal tænke på, når du planlægger en udestue.

1. Rummets funktion 
Hvilke forventninger har du til dit nye rum? Udestuen er et rum, som kan bruges fra tidligt forår til sent efterår. Hvis udestuen monteres mod husmuren, skal åbningen, dvs. døren, mellem udestuen og huset kunne lukkes og holde samme isoleringsstandard som husets ydermur. Vinterhave er et rum, som kan bruges en længere periode af året end en udestue. Vinterhaven er beregnet til at kunne holde en temperatur på ca. 8-10° C i vinterhalvåret, men kan lejlighedsvis opvarmes til stuetemperatur, selvom det er vinter og minusgrader udenfor. Vinterhaven er dog ikke en fuldt isoleret tilbygning til dit hus.

Tilbygning er et rum, som ikke længere betragtes som en udestue, men en udvidelse af huset med rigtige mure og tag, som er egnet til boligbyggeri. Man kan så vælge vores facadepartier WG 95 eller WG 100 Classic/Slimline. Vores facadepartier er beregnet til montering i fuldt isolerede beboelseshuses ydervægge, alternativt i vores vinterhaver.

2. Placering i haven
Overvej nøje placeringen af udestuen, fritstående eller mod facaden? Fritstående er den model, der er
lettest at placere. Vælger du en udestue mod facaden, skal der tages hensyn til husets højde og vinduer, så tilslutningen mod huset kommer til at fungere. Og det er jo skønt bare at kunne tage et skridt ud i et ekstra rum mod haven.

3. Valg af model
Overvej, hvilken model der passer til dit hus, og hvordan den skal monteres mod facaden.

4. Byggeregler 
Det er en god idé at kontrollere, hvilke regler der gælder i kommunen, hvad angår opførelse af udestuer, og hvordan det skal gribes an. Så tilpasser vi det fra starten, så du sparer tid. Hvis der er brug for dokumenter til ansøgning om byggetilladelse, hjælper vi dig med det.

5. Indretning og møbler 
Tænk på, at gulv, tæpper, indretning og møbler i udestuen eller vinterhaven skal være af materialer, der er beregnet til udemiljøer. Vores udestuesælgere i butikkerne er specialister i udestuer og har mange års viden om og erfaring med salg af udestuer. De hjælper dig gerne med planlægningen og ved, hvad der passer bedst til huset og grunden. De kan planlægge det lille ekstra touch, som får udestuen til at virke som en naturlig del af huset.


"
Vores udestuesælgere i butikkerne er specialister i udestuer og har mange års viden om og erfaring med salg af udestuer. De hjælper dig gerne med planlægningen og ved, hvad der passer bedst til huset og grunden.
"

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank