Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Feriestemning i Ljunghusen

Med en flot naturgrund, et begrænset areal godkendt til byggeri, en kvinde, som elsker at udtænke løsninger, og som desuden er meget glad for at rejse – hvad får man så? Et drømmeparadis i Ljunghusen i Skåne.

Man kan godt sige, at den gamle talemåde ”tredje gang er lykkens gang” holder, når man træder ind i Sannas hus. For i deres to første husbyggerier har familien boet virkelig godt, men det kan altid blive
lidt bedre, og behovene ændrer sig, efterhånden som børnene bliver ældre. Deres mægler fortalte om en grund i Ljunghusen, selvom Sanna og hendes mand ikke havde tænkt sig at flytte over på den anden
side af Falsterbokanalen. Med tre teenagebørn og fuldtidsjob havde de planlagt at købe og renovere et hus og var helt indstillet på den idé. Men når man står med det færdige resultat, er det godt, at man
ændrede mening! Grunden viste sig at være det helt rigtige og Sanna blev fyr og flamme. Hun begyndte straks at tegne, hvad hun ville have plads til i sit næste drømmehus.
– Jeg har et godt blik for detaljer og mange idéer, og jeg havde så meget inspiration, som jeg ville have med fra vores fælles rejser, fortæller Sanna.
– Valget af materialer i huset og især i vores udemiljø er et mix af ting, vi har set og oplevet i årenes løb.c

Feriestemning i Ljunghusen.
Udestue i aluminium med glastag.

Da Sanna og Jesper var i Barcelona, besøgte de en hyggelig bar med et vindue, der kunne åbnes ud mod gaden. De blev lidt overraskede over at opdage, at der bag vinduet var en hel bar. Når vinduet blev åbnet, kunne personalet sætte mad, snacks og drikkevarer ud, og gæsterne tog plads på barstole på fortovet. Sanna vidste straks, at hun måtteundersøge en lignende løsning til det nye hus. Hos Willab Garden fandt hun et foldevindue, som passede perfekt til idéen i kombination med en bordplade. I familien går den under navnet Champagnebaren, og den er ikke alene hyggelig at hænge ud ved som bar, den udfylder også flere funktioner: det er nemt at dække bord til gæster uden at skulle bære ting ud til udestuen, og det er også lettere at rydde op.
– Når Jesper og jeg er alene hjemme, sidder vi ofte her og spiser, fortæller Sanna. Vi behøver ikke et stort spisebord i udestuen, for vi kan være sammen på en afslappet måde her.

Udestue i aluminium.
Udestue i aluminium.

En udestue var en selvfølge allerede fra tegnestadiet. Fra tidligere huse nær kysten vidste Sanna, hvordan vejr og vind kan udfordre tålmodigheden. En veninde fortalte om en variant fra Willab Garden, og da Sanna så den, besluttede hun sig straks og bestilte via hjemmesiden. Arkitekten, som hjalp Sanna med tegningerne, tilføjede straks bygningen på tegningerne for at få den med i
fundamentarbejdet sammen med huset.
– Jeg ville have, at den skulle føles som en del af huset, og fordi vi skulle forholde os til 144 m2, blev vi nødt til at holde strengt på millimetrene. Denne version er helt i standardmål, og det passede os perfekt.

        ”Det skal være et miljø, hvor børnene gerne vil komme hjem og være sammen med os.”


Udestuen er blevet en naturlig del af huset. Fra terrassedøren i køkkenet går man ud i udestuen, og med åbningsbare partier i alle tre retninger og det skønne glastag får man en luftig siddeplads, som føles, som om man både er ude og inde på samme tid. Fra det ene skydeparti går man direkte ud til spisepladsen, som står under et 15 m2 stort halvtag. Hvis det begynder at regne, kan man gå tørskoet
rundt i køkken, dagligstue, udestue og den udendørs spiseplads. Det er helt utrolig skønt og føles, som om man sidder på et hotel ved Middelhavet.
– Jeg er især tilfreds med glastaget i udestuen. Det åbner rummet, og I skulle se det om aftenen! Så sidder man herude med nogle levende lys, det er lunt og lufter lidt, og man ser op i stjernehimlen. Eller man kan hoppe i poolen lige ved siden af.


Udemiljøet med store, grå fliser, forskellige siddepladser og en stor pool er også inspireret af hoteller fra forskellige rejser. Drømmen om at have poolen så tæt på udestuen som muligt kom fra en rejse til Tyrkiet. Poolen blev gravet ud, efter at huset var færdigt, og den ligger så tæt på, at de bogstaveligt talt kan springe i poolen direkte fra udestuen.

Udestue i aluminium.

Sanna har virkelig skabt et blivende sted. Da vi besøger familien i augustvarmen, føler vi os straks hjemme med baggrundsmusik, store loungesofaer og et udemiljø, som giver os fornemmelsen af at befinde os ved en hotelpool ved Middelhavet. Præcis som familiens snart voksne børn vil vi gerne blive og hænge ud på varmere breddegrader.
– Vores børn begynder at blive store og flytter ud til mere spændende steder og udfordringer. Når de kommer hjem, skal huset føles hyggeligt med en hotelstemning og plads til alle. Det har været et vigtigt mål at kunne være sammen herhjemme i al slags vejr.

Udestue i aluminium hos Willab Garden

Med en udestue helt i aluminium og glas kan du skabe en urban, industriel stil. En diskret
farveholdning sætter fokus på de store glasoverflader og indretningen. Desuden er en udestue med både partier og skelet i aluminium så vedligeholdelsesfri, den kan blive Udestue i aluminium hos Willab Garden

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank