Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Udestue om vinteren

De fleste kunder, vi taler med, vil gerne have mulighed for at have glæde af deres udestue om vinteren. Hos Willab Garden hjælper vi dig med at planlægge og tegne den helårsisolerede udestue, du drømmer om. Vi kalder også disse udestuer for vinterhaver. Fordi de forlænger sæsonen og giver mulighed for også at have glæde af haven i vinterhalvåret. Men hvad skal du tænke på, for at det kan blive muligt? Vi hjælper dig!

Hvad indebærer en udestue om vinteren? 

En udestue til vinterbrug indebærer, at den skal være mere isoleret, altså helårsisoleret. Det giver mulighed for også at anvende udestuen i vinterhalvåret. Udestuen kan også opvarmes midlertidigt til en behagelig temperatur. Du forlænger helt enkelt sæsonen og kan glæde dig over følelsen af at være tættere på haven, selv om du sidder hyggeligt inde i udestuen. Vinterhave gør det muligt for dig at følge din have gennem alle fire årstider, med hyggelige middage eller en kop te i udestuen. 

Njuter av en varm kopp kaffe intill uterummet

Ekstra isolering til udestuer, som anvendes om vinteren

En vinterisoleret udestue gør det muligt for dig at have en behagelig temperatur i udestuen i årets koldeste måneder. Det er vigtigt, at tag, grund, vægge og glaspartier har ekstra isolering, så de holder på varmen på en mere effektiv måde. Du skal også tænke på at tilpasse ventilationen. En god ventilation mindsker risikoen for kondens på glaspartier. 

Myser intill en härlig eld i den öppnaspisen

Pris for en vinterisoleret udestue

Da en vinterisoleret udestue kræver ekstra isolering for at holde et behageligt klima, bliver prisen på udestuens dele højere. Du skal derfor tænke på dit budget, når du vælger, hvilken isoleringsgrad din udestue skal have. Det kan give mere værdi at bygge en udestue, som er vinterisoleret, da du så også kan have glæde af udestuen om vinteren. Du skal også tænke på øgede omkostninger til opvarmning, når du vælger en udestue og agter at opvarme den en gang imellem. Hvis du vil bruge din udestue om vinteren, skal du ikke kun tænke på prisen, når du vælger udestue, men selvsagt tage mest hensyn til dine og familiens behov. 

Ekstra beskyttelse eller udestue året rundt?

Du skal overveje, hvordan du og din familie vil anvende og udnytte jeres udestuen om vinteren. Udestuen skal fungere som et ekstra rum, som bringer dig tættere på din have og naturen. Bygger du en udestue for at beskytte mod regn og blæst om sommeren, eller er det tanken, at du vil forlænge sæsonen med mulighed for at opvarme udestuen også i vinterhalvåret? Afhængigt af dit behov kan du vælge en løsning, som gør, at du kan have glæde af din udestue året rundt, eller du kan vælge, at udestuen er til at beskytte mod vejret.

Træf dine valg, efter hvad du føler dig glad ved og tilfreds med, men tænk også på dit budget. En udestue, som kan anvendes året rundt og om vinteren, ligger oftest i en højere prisklasse. Oftest anvendes en udestue, som er isoleret, mere, hvilket også kan give mere værdi. En udestue fra Willab Garden holder længe og vil være værdsat af både dig, familien og gæster. Du kan læse flere tips til, hvordan du planlægger din drøm om en udestue her!


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank