Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om vores udestuer

Vi hjælper dig med at finde udestuen som passer til dig og dit liv, men som også passer til dit hus og have. Vi giver dig stor valgfrihed med mange modeller og størrelser samt flere forskellige skydepartier og tage. Mange dele af udestuen kommer fra vores egen fabrik i Sverige, og netop derfor kan vi tilbyde kvalitet i alle detaljer til meget konkurrencedygtige priser!

Nogle gode grunde til at vælge udestue fra Willab Garden:

Udestue i høj kvalitet til den bedste pris

Takket være vores erfaring og kontrol af produktionen, kan vi tilbyde udestuer til lavere priser med kvalitet i hver eneste detalje.

P-mærkning

Willab Garden har altid stået for kvalitet og viden. Vi har hele tiden vidst, at vores udestueprodukter er af høj kvalitet. Men nu, da vi har bedt RISE om at teste vores udestuer, har vi fået det...


Vælg udestue efter sæson

Vil du kun bruge udestuen om sommeren eller også om vinteren? Det er udestuens isolering som afgør det, og derfor har vi inddelt vores udestuer efter sæson.


Design & tegn din nye udestue

Vores komplette udestuer er en færdig pakke hvor skelet, glaspartier og tag indgår. Du kan vælge imellem 100 varianter, og tilpasse din udestue efter din smag.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank