Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Opbevaring af udestuer

Opbevaring af dele til en udestue før montering.

Limtræ

Limtræ kan opbevares udendørs beskyttet mod vejr og vind under en presenning.

Læg limtræselementerne plant mindst 300 mm over jorden/gulvet med god luftcirkulation og med et tilstrækkeligt stort antal understøttere, så de ikke bøjes. Det er vigtigt, at luften kan cirkulere mellem presenning og limtræ, og at presenningen slutter et stykke over jordoverfladen.

Valget af oplagringsplads skal være veldrænet og fri for sne. Asfalt eller stabilt grus er et velegnet underlag. Oplagringspladsen skal ligge i skygge i forårs-, sommer- og efterårsperioden, så temperaturen i limtræspakken ikke bliver højere end temperaturen udenfor, da dette kan medføre kondens.

Kanalplader af plast

Kanalplast skal beskyttes mod sollys, varme og fugt inden montering.
Der kan produceres høj varme i kanalpladerne, når de opbevares i bundter, hvilket kan være skadeligt. F.eks. kan beskyttelsesplasten være svær at fjerne.

Glaspartier

Glaspartierne kan oplagres i udendørsklima beskyttet mod vejr og vind under en presenning. Glaspartierne skal opbevares i skygge i forårs-, sommer- og efterårsperioden. Det er vigtigt, at luften kan cirkulere mellem presenning og hver enkelt glas, og at presenningen slutter et stykke over jordoverfladen. Dette skyldes, at temperaturen på glaspallen ellers kan overstige udendørstemperaturen.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank