Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om Magestic

Willab Garden tilbyder seks forskellige farver/overfladebehandlinger på ståltag: sort, mørkegrå, mørkerød, sølvmetallic, antracitmetallic og Magestic. Magestic er ikke en farve, men snarere et levende materiale, hvis udseende kan beskrives som en mat aluminiumzink-overflade, som bliver mørkere med tiden. Det er belægningen med zinkmagnesium, som giver den unikke finish.

Tåler udfordrende miljøer


Ved hjælp af den unikke overfladebelægning, som primært består af zink, men også aluminium og magnesium, er Magestic ståltag ekstremt korrosionsbestandigt. Det betyder, at det tåler udfordrende miljøer ekstra godt. For eksempel ved kysten, hvor tage udsættes for saltvand. Salt tærer på taget, og levetiden kan blive kortere. Magestic er også velegnet som tag, hvor der er landbrug i nærheden, hvor sure stoffer kan påvirker metallet.

På grund af indholdet af magnesium er Magestic-tage mere miljøvenlige end tage med almindelige zinkbelægninger. Dels på grund af en mere effektiv fremstillingsproces, dels på grund af mindre kontakt mellem zink og regnvand.

Levende overflade, som ældes med patina

Magestic har en levende overflade, som forandres med tiden. I starten er den lys, men efterhånden bliver den mørkere og får en smuk patina, som passer ind i omgivelserne. Til forskel fra for eksempel korrugeret metal opstår der dog ingen brune rustpletter, men taget ældes på en mere æstetisk tiltalende måde. Se eksemplet nedenfor for at få en opfattelse af, hvordan det kommer til at se ud.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank