Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Profilsystem indgår altid

Profilsystemer til vores termotag har dobbelte gummilister for optimal tætning. En hvid overprofil giver et smukt udseende.

Dobbelte gummilister

Der findes dels gummilister i underprofilen (midterprofil og kantprofil), som tætner mod termotagpladen, og dels er dækprofilen udstyret med indbyggede gummilister. Underprofilen er 52 mm bred i plast og 65 mm bred i aluminium.

Komplet profilsystem

Profilsystemet består af en midter- og kantprofil samt en vandnæse og vægtilslutningsliste med tilbehør. På billedet kan du se, hvordan profilen er opbygget, samt mål og placering i forhold til spærkonstruktionen. Findes der allerede en eksisterende spærkonstruktion, kan du lægge lægge tværbjælker oven på denne med en c/c afstand på ca. 600 mm og fastgøre profilsystemet i konstruktionen. En taghældning på ned til 4° (= 7 cm/m) er tilstrækkelig ved montering af termotag. Profilsystemet er konstrueret, så pladerne ikke kan løsnes uden at afmontere profilsystemet. Profilsystemet leveres komplet med rustfrie skruer.

Glat hvid overflade

Dækprofilen er fremstillet af UV-bestandig hvid plast for at give et så glat og diskret profilsystem som muligt. Du slipper for en fremtrædende aluprofil med skruehoveder, som giver taget et stribet udseende. I stedet får du en glat og jævn hvid overflade, som passer godt til de hvidtonede termotagplader.

Hurtig montage

Dækprofilen i plast giver desuden et jævnt fordelt tryk langs pladen, i modsætning til skruer som klemmer punktvist og kan få listen til at "bølge" og i sidste ende lække. Da dækprofilen "klikkes" fast, går monteringen nemt og hurtigt, hvilket er en fordel. Professionelle håndværkere skal blot bruge ca. den halve tid til at montere vores tag i forhold til tag med dækprofiler, der skrues fast. Dækprofilerne har samme levetid som tagpladerne, og leveres også med 10 års garanti. Rygningsprofilen medfølger ikke, men skal bestilles separat ved etablering af sadeltag.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank