Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Udestuepartier

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige skydepartier til udestuer. Hvilken isoleringsværdi din udestue skal have, bestemmes af hvilken sæson du vælger til dine skydepartier. Willab Garden's skydepartier til udestuer er af meget høj kvalitet og leveres direkte til dit hjem. Vi har også et bredt sortiment af foldedøre til udestuer.

Udestuepartier

Udestuepartier

Til produktet
Skydepartier

Skydepartier og skydedører

Foldepartier

Foldepartier og foldedører


Glaspartiguiden

Tilpas størrelse og farver på dine skydedøre og glaspartier. Se prisen med det samme og bestil online.


Retvendt og spejlvendt parti

Læs mere

Fritstående udestue sadeltag med termotag.

Vælg glas til den rigtige årstid

Sammenlign design og funktioner mellem vores forskellige systemer. Gennemtænk omhyggeligt, hvordan udestuen skal anvendes, og hvilke krav du vil have til komfort de forskellige årstider. Willab...

Ventilation i udestuen

Uanset om du har en vinterisoleret udestue eller en enklere, uopvarmet udestue, er det vigtigt at have god ventilation. Det nedsætter risikoen for dug og kondens på ruderne og giver en mere jævn...

Vedligeholdelsesråd til udestuepartier

Här ger vi tips och råd på hur du bäst tar hand om dina uterumspartier samt vad som är bra att tänka på.

Udestuepartier

Altid høj kvalitet
Størstedelen af vores udestuepartier produceres i Båstad og har flere unikke kvalitetsdetaljer. Ofte er det de små detaljer, der forbedrer funktionen, øger sikkerheden og forlænger levetiden. En af de allervigtigste detaljer er, at vi anvender nogle af markedets kraftigste aluprofiler. Det giver en god stabilitet og forstærker følelsen af kvalitet yderligere.

Tryghed med sikkerhedsglas
Sikkerhedsglas er standard i alle vores systemer. Sikkerhedsglasset er hele fem gange stærkere end almindeligt glas og giver en ekstra tryghed, især hvis du har hjemmeboende børn eller ofte børn på besøg. Hvis en rude knuses, bliver sikkerhedsglasset til mange små glasstykker, mens et almindeligt glas bliver til store farlige skår.

Ventilationsvindue
Oplukkelige ventilationsvinduer findes i udestuesystemerne WG 40, WG 50 og WG 62eco. Fås som fast væg eller fast vindue, samt seperat oplukkeligt vindue. Med ventilationsvinduer kan du lufte ud i udestuen, uden at det er nødvendigt at åbne op for skydepartierne. Trygt at kunne udlufte udestuen og alligevel have den låst og lukket.

Designvinduer i standardsortimentet
Desuden har Willab Garden liggende, smalle vinduer (faste og oplukkelige) og høje smalle vinduer – som begge giver muligheder for spændende løsninger med lysindfald og udluftningsmuligheder med minimalt indsyn.

Mål – både standard og special
Vores standardsortiment dækker de mest almindelige størrelser. Men somme tider er det nødvendigt med tilpassede udestuepartier. Vi kan specialfremstille med anden højde og bredde på både dør og vinduespartier og desuden lave skabelonskårne partier, f.eks. gavlvinduer, i de fleste systemer. Desuden har Willab Garden liggende, smalle vinduer (faste og åbningsbare) og høje smalle vinduer – som begge giver muligheder for spændende løsninger med lysindfald og udluftningsmuligheder – med minimalt indsyn.

Se detaljerne
Sammenlign design og funktioner i vores forskellige systemer. Tænk omhyggeligt over, hvordan udestuen skal bruges, og hvilke krav til komfort på de forskellige årstider du vil have. Willab Gardens udestuesystem kan kun købes direkte fra os. Systemerne er udviklet af os i nært samarbejde med omhyggeligt udvalgte leverandører, der er med til at sikre optimal funktion og høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Altid 5 års garanti
Vi tilbyder fem års garanti på vores udestuepartier. Garantien gælder fejl, der berører konstruktion, bearbejdning eller materiale. Gælder ikke glas.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank