Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Vælg glas til den rigtige årstid

Sammenlign design og funktioner mellem vores forskellige systemer. Gennemtænk omhyggeligt, hvordan udestuen skal anvendes, og hvilke krav du vil have til komfort de forskellige årstider. Willab Gardens udestuesystemer kan kun købes direkte hos os. Systemerne er udviklet af os i tæt samarbejde med nogle udvalgte underleverandører for at sikre optimal funktion og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Fritstående sadeltag med store glaspartier som er indrettet i efterårsfarver.

Hvad er dine behov?

Skal du bygge en udestue til sommerhuset, er det måske tilstrækkeligt med et ”sommerrum”, der giver dig et hyggeligt sted med beskyttelse mod vejr og vind. Til villaen får udestuen ofte en funktion som et ekstra alrum, som man gerne vil bruge så meget som muligt i løbet af året. Der er også behov for at kunne varme udestuen op – og da med god varmeøkonomi. Det stiller andre krav til isoleringsevne og tæthed. Vinterhaven, som kan bruges året rundt, er et attraktivt prisalternativ i forhold til en traditionel udvidelse af huset.

Et rum for hele livet

En udestue er en investering, der giver dig større livskvalitet. Den giver dig masser af plads til måltider, afslapning og fester. Du kan nyde døgnets og naturens skift, uden at være bekymret for vejret. Willab Gardens høje kvalitet giver dig en udestue med meget lang levetid og som desuden forhøjer værdien på dit hus. Kort sagt, en udestue giver dig et rum til hele livet.

En fritstående sort udestue på en terrasse.

Skydepartier eller foldepartier

Skydepartierne er nemme at åbne og lukke og er det klassiske valg. Foldepartier gør det muligt at åbne for hele vægge. Helt åbent, er et sammenklemt foldeparti bare nogle decimeter bredt.

I de fleste tilfælde kan du også vælge farven på dine udestuepartier - for at matche dit hus.

Sikkerhedsglas – giver ekstra sikkerhed

Sikkerhedsglas er standard i alle Willab Gardens udestuepartier. Sikkerhedsglas er fem gange stærkere end almindeligt glas og kan mange gange være en ekstra sikkerhed, hvis ulykken skulle ske.

Sikkerhedsglas kaldes også for termisk hærdet floatglas og er fremstillet i overensstemmelse med den europæiske norm EN12150.

Går sikkerhedsglas itu, danner det mange små stykker, som ikke er skarpe. Sikkerhedsglas tåler bøjning og hurtige temperaturudsving meget bedre end almindeligt glas. Derfor er sikkerhedsglas det optimale valg til udestuepartier.

 

Fritstående udestue glaspartier, detalje billede.

Forskellige glastyper

Her er der flere muligheder. Til enklere udestuer vælger du enkeltglas (sikkerhedsglas eller sikkerhedsenergiglas). Udestuer til længere sæson bør have isoleringsglas (2-glas). Vinterhaver til året-rundt-brug skal have vinterisoleringsglas (2-glas med ekstra isolering). Glassets isoleringsevne angives i U-værdi. Jo lavere værdi, desto bedre isoleringsevne.

4 mm sikkerhedsglas

Til sommersæsonen er isoleringen ikke det vigtigste. Men det er sikkerheden! Derfor har vores WG 25-partier 4 mm sikkerhedsglas. Sikkerhedsglas er fem gange stærkere end almindeligt glas.

Energiglas

Energiglas findes i system WG 40. Energiglas har bedre isoleringsevne end almindeligt glas, men er dårligere end en termorude. Energiglasset er et sikkerhedsglas, som udvendigt er belagt med et meget tyndt lag af gennemsigtigt tinoxyd. Dette giver en noget tonet effekt og er ikke så klart som almindeligt glas. Et energiglas lader den kortbølgede, varme solenergi slippe gennem, men reflekterer den langbølgede varme tilbage ind i rummet. Det tynde lag lader det synlige lys passere, men reflekterer 90% af varmestrålingen tilbage ind i rummet. Takket være energiglassets højere isoleringsevne forhøjes også overfladetemperaturen på glassets inderside, som minimerer risikoen for dug og rimfrost.

Termoruder

Termoruder anvendes i WG 50, WG 62eco/WG 62neo og WG 65 og består af to glasruder med argongas imellem. Den stillestående argongas giver en isolerende effekt. Visse systemer har et lag sikkerhedsenergiglas og et lag sikkerhedsglas. Det forbedrer yderligere den isolerende effekt og giver en så lav U-værdi som muligt.

Termoruder til vinterhaver

Termoruder til vinterhaver er en 2-lags rude med et mellemrum fyldt med argongas mellem glasruderne. Argongassen isolerer bedre end luft og giver dermed en lavere U-værdi end almindelige termoruder. WG 82, WG 95 og WG 100 har sikkerhedsglas, vinter. WG 95 og WG 100 kan også anvendes i facaden på et helårshus. Billedet viser WG 82, vintertermoruder med afskårne kuldebroer, hvilket også WG 95 og WG 100 har.

Mål

Når det gælder målene på udestuens partier, er det altid hulmål vi snakker om, dvs. det totale mål på åbningen i udestueskelettet.

Altid 5 års garanti

Vi tilbyder fem års garanti på vores udestuepartier. Garantien gælder fejl, der berører konstruktion, bearbejdning eller materiale. Gælder ikke glas.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank