Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Tag til udestue

Leder du efter et tag til en udestue eller en komplet udestueløsning med tag? Så er du det rette sted! Hos Willab Garden kan du få prisvenlige altantage og terrassetage i stål, plast og glas til alle slags udestuer. Vores tage er enkle at montere, har lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. De kan tilpasses til de mål og den farve, du har brug for. Vi tilbyder også pakkeløsninger, hvis du er på udkig efter en komplet udestue.

glastag udestue

Glastag til udestue

Et isoleret glastag gør, at udestuen føles åben og udendørs, samtidigt med at den beskytter mod vind og vejr.


Ståltag til udestue

Vores profilerede ståltage giver uderummet et moderne udtryk. De er fremstillet i svensk stål, har lang levetid og er nemme at rengøre.

Plasttag i uterum

Plasttag til udestue

Giv udestuen et lyst og luftigt udtryk med et tag i plast. Vores modeller har en unik konstruktion, som er særligt stærk.

Udestue

Udestue med tag

Leder du efter en færdig udestuekonstruktion? Oplev vores udvalg af komplette udestuer, og se vores moderne pergolaer i aluminium med indstilleligt tag. Alle modeller kan tilpasses efter størrelse og farve.


Pergola – et luftigt uderum med tag

En pergola giver en både luftig og hyggelig stemning. Vores modeller har indstilleligt tag, som beskytter mod regn, når taget er lukket, og tåler en meget høj snelast.


Tagtilbehør

Vi har naturligvis et komplet sortiment af tagtilbehør til uderummet. Her finder du alt fra isoleringstagplader og tagrygprofiler til nedløbsrør og reservedele.


Design og planlæg i 3D

Planlæg og design udestuer og ståltag i 3D med vores digitale planlægningsværktøj. Vælg blandt flere modeller, farver, mål og tilvalg.

Planlægningsværktøjer

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank