Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Drivhus

Står du og mangler et stort eller lille drivhus til din have? I så fald kan du finde mange spændende drivhuse hos Willab Garden. Vi giver dig kompetent vejledning, så du får det drivhus, som du har drømt om.

Hvis du leder efter et lille drivhus til dyrkning eller et stort drivhus at bruge som et luksuriøst lysthus - så finder du det hos os! Vælg imellem mange forskellige typer og modeller – for eksempel har vi flere drivhus-modeller på mur samt vægdrivhus.

Hvordan skal drivhuset bruges?

Først og fremmest skal du tænke på hvad du vil bruge det til. Vil du først og fremmest dyrke grønsager og duftende krydderurter til madlavningen? Eller vil du have et rundt lysthus hvor du kan drikke din eftermiddagskaffe om foråret og holde fest en dejlig sommeraften? Måske vil du kombinere mulighederne og have plads til både tomatplanter og hygge? Eller bare din helt egen plads hvor du kan nyde stilheden? Når du har tænkt over hvordan dit drømmedrivhus skal bruges så er det lettere at bestemme model og størrelse. Brug eventuelt vores Drivhusguide for at tegne og se de forskellige typer og modeller direkt online.

Nogle tips når du skal bygge drivhus

- Hvor skal drivhuset placeres på grunden? Sol eller skygge? Her finder du information om hvad du skal tænke på

- Behøver du byggetilladelse for drivhuset? Fordet meste ikk, men imidlertid altid hvis det samlede areal for alle dine småbygninger inkl. dit nye drivhus er over 50 m2. Læs om byggetilladelse her.

- Plast eller glas? Det er en smagssag og det kommer an på hvad du mest vil bruge drivhuset til, læs mere under ”Om vores drivhus”. Willab Garden har altid sikkerhedsglas som standard i henhold til det svenske ”Boverkets” regler.

- Hvor stort drivhus behøver du? Man fortryder sjældent, at man har valgt en størrelse større, så tænk grundigt over hvad det er du vil have plads til!

- Hvordan skal jeg indrette drivhuset? Hvis du skal bruge drivhuset som lysthus bør du læse dette.

- Hvis du leder efter inspiration og tips så kan du følge os på sociale medier og vores bloggere. Her findes masser af drivhusinspiration. 

Når du har bestemt dig for model, så kan du begynde at planlægge byggeriet. Her er nogle ting at tage med i betragtning:

- Hvilken grund skal du have? Vælg et holdbart underlag som slipper fugt og vand igennem. Her findes information om jordarbejdet for drivhus.

- Skal du montere selv eller vil du have hjælp? Kontakt en af vores certificerede montører hvis du vil have professionel hjælp med monteringen.

- Skal du have el og vand i drivhuset? Det er godt at tænke på allerede når du planlægger. 

Ved hjælp af vores viden og dine ønsker finder vi sammen frem til dit drømmedrivhus til den bedste pris. Altid samme høje kvalitet og med gode garantier. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores dygtige sælgere. Velkommen til Willab Garden!