Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Drivhus

Står du og mangler et stort eller lille drivhus til din have? I så fald kan du finde mange spændende drivhuse hos Willab Garden. Vi giver dig kompetent vejledning, så du får det drivhus, som du har drømt om. Et drivhus fra Willab Garden skal sprede glæde i din have i mange år fremover. Derfor skal du vælge med omhu. Vi har skabt drivhuse til dig, der sætter pris på godt design, smarte funktioner og stor valgfrihed.

Drivhus på mur

Alle vores drivhuse

Se alle vores drivhusmodeller her

Til produkter
Gren Room, drivhuse.

Op til 15% rabat på drivhus

Drivhuset giver det bedste af to verdener. Et sted til dyrkning og et sted til skønne stunder, hvis du møblerer og indretter. Køb drivhus og få op til 15% rabat i juli.

Drivhustilbehør

Op til 20% rabat på drivhustilbehør

Optimer din sommerhøst og potentialet i dit drivhus. Lige nu 20% rabat på drivhustilbehør fra Euro-Serre og Green Room.

Inspiration fra kunder

Green Room Classic drivhus badet i grønt.

En frodig og bæredygtig have

Lotta og Johannes forvandlede villahaven fra en græsplæne til en spiselig oase, selvfølgelig med et drivhus fra Willab Garden i centrum. I denne artikel vil vi gennem deres øjne undersøge fordelene...

Familien samlet i og uden for sit sorte drivhus på mur Green Room Elegant.

Fra nedrivningsprojekt til DIY-idyll

Mille og hendes familie fravalgte en renoveret bolig og købte et håndværkertilbud som ingen ville have. Drømmen om charmerende skrå vinkler, større arealer til børnene og et sted hvor kreativiteten...

Håndværkertilbud blev til drømmeprojekt

Kan man bytte en lejlighed til et hus? Selvfølgelig lyder det lidt vildt – men for Sanna og Mattias blev det drømmen efter lang tids søgning efter hus. ”Jeg hedder Sanna og bor her i vores villa fra...

"
At kunne åbne døren til drivhuset en tidlig sommermorgen, og blive mødt af duften af jord og solmodne tomater giver en tilfredsstillelse. At se frø blive til planter, som giver frugt og grøntsager, er en lykke, der er svær at slå. At få muligheden for at høste og spise sine hjemmedyrkede afgrøder. Uanset om det er visionen om at være selvforsynende eller at få succes med at dyrke individuelle afgrøder. Tilfredsheden og glæden ved at dyrke selv er den samme.
@rebecca_stromblad
"
Orangeri på mur grønt drivhus

Orangerier

Se alle vores drivhus der kan anvendes som orangeri


Drivhus mod væg

Se alle vores vægdrivhus her

Tegn dit drivhus i planlægningsværktøjet

Design & tilpas dit drivhus

- i vores digitale planlægningsværktøj

Til Drivhusguiden
Stormsikre drivhus fra Willab Garden

Stormsikre drivhus

Green Room er vores egen serie med stormsikre drivhus

Se alle stormsikre drivhus her

Artikler om drivhus og dyrkning

Placering af drivhuset

Det er faktisk din have og dens forudsætninger, der afgør den bedste placering af drivhuset i haven. Men man kan sige nogle generelle ting om, hvad du skal tænke på, når du planlægger placeringen af...

Vælg det rigtige gulv - hvidt drivhus med marksten

Gulv til drivhuset

Hvilket drivhusgulv du skal vælge, er et spørgsmål, der sikkert er lige så mange svar på, som der er drivhuse. Der er mange forskellige muligheder for gulv i drivhuset – mursten, betonsten eller...

Mange valgmuligheder til drivhus fra Euro-Serre

Med et drivhus i serien Euro-Serre har du alle muligheder for at skabe et personligt drivhus. Med et lakeret skelet giver drivhuset et andet indtryk. På disse sider kan du se hvilke tilvalg du kan...

Hvilket drivhus skal jeg vælge?

Hvis du leder efter et lille drivhus til dyrkning eller et stort drivhus at bruge som et luksuriøst lysthus - så finder du det hos os! Vælg imellem mange forskellige typer og modeller – for eksempel har vi flere drivhus-modeller på mur samt vægdrivhus.

Hvordan skal drivhuset bruges?

Først og fremmest skal du tænke på hvad du vil bruge det til. Vil du først og fremmest dyrke grønsager og duftende krydderurter til madlavningen? Eller vil du have et rundt lysthus hvor du kan drikke din eftermiddagskaffe om foråret og holde fest en dejlig sommeraften? Måske vil du kombinere mulighederne og have plads til både tomatplanter og hygge? Eller bare din helt egen plads hvor du kan nyde stilheden? Når du har tænkt over hvordan dit drømmedrivhus skal bruges så er det lettere at bestemme model og størrelse. Brug eventuelt vores Drivhusguide for at tegne og se de forskellige typer og modeller direkt online.

Nogle tips når du skal bygge drivhus

- Hvor skal drivhuset placeres på grunden? Sol eller skygge? Her finder du information om hvad du skal tænke på

- Behøver du byggetilladelse for drivhuset? Fordet meste ikk, men imidlertid altid hvis det samlede areal for alle dine småbygninger inkl. dit nye drivhus er over 50 m2. Læs om byggetilladelse her.

- Plast eller glas? Det er en smagssag og det kommer an på hvad du mest vil bruge drivhuset til, læs mere under ”Om vores drivhus”. Willab Garden har altid sikkerhedsglas som standard i henhold til det svenske ”Boverkets” regler.

- Hvor stort drivhus behøver du? Man fortryder sjældent, at man har valgt en størrelse større, så tænk grundigt over hvad det er du vil have plads til!

- Hvordan skal jeg indrette drivhuset? Hvis du skal bruge drivhuset som lysthus bør du læse dette.

- Hvis du leder efter inspiration og tips så kan du følge os på sociale medier og vores bloggere. Her findes masser af drivhusinspiration. 

Når du har fundet det rigtige drivhus, så kan du begynde at planlægge byggeriet. Her er nogle ting at tage med i betragtning:

- Hvilken grund skal du have? Vælg et holdbart underlag som slipper fugt og vand igennem. Her findes information om jordarbejdet for drivhus.

- Skal du montere selv eller vil du have hjælp? Kontakt en af vores certificerede montører hvis du vil have professionel hjælp med monteringen.

- Skal du have el og vand i drivhuset? Det er godt at tænke på allerede når du planlægger. 

Ved hjælp af vores viden og dine ønsker finder vi sammen frem til dit drømmedrivhus til den bedste pris. Altid samme høje kvalitet og med gode garantier. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores dygtige sælgere. Velkommen til Willab Garden!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank