Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Drivhus

Står du og mangler et stort eller lille drivhus til din have? I så fald kan du finde mange spændende drivhuse hos Willab Garden. Vi giver dig kompetent vejledning, så du får det drivhus, som du har drømt om. Et drivhus fra Willab Garden skal sprede glæde i din have i mange år fremover. Derfor skal du vælge med omhu. Vi har skabt drivhuse til dig, der sætter pris på godt design, smarte funktioner og stor valgfrihed.


Alle vores drivhuse

Se alle vores drivhusmodeller her

Til produkter

20% rabat på drivhus!

Drivhuset giver det bedste af to verdener. Et sted til dyrkning og et sted til skønne stunder, hvis du møblerer og indretter. Køb drivhus og få 20% rabat.


20% rabat på alt tilbehør!

Hos Willab Garden finder du et stort udvalg af alt det, du har brug for til drivhuset og haven. Uanset hvor meget du interesserer dig for dyrkning, har vi tilbehør, som forenkler livet i haven.

Inspiration fra kunder

Et år i Emilias drivhus

En af de bedste ting ved drivhuset er, at det uden tvivl byder på muligheden for at forlænge sommeren. Når efter-året sætter ind udenfor, er det fortsat sommer i drivhuset: selv på gråvejrsdage,...

Et magisk udemiljø i Kattvik

Når man bor på en af Sveriges smukkeste pletter med udsigt over havet, kan man vel næsten ikke ønske sig mere. Men der er jo lige det med blæsten! Så for parret i Båstad blev drømmen om en lang...

Byg dit drømmedrivhus, og du kan dyrke i et paradis

Familien Wilkens dyrkningsparadis midt i Skåne har en vidunderlig udsigt over Tjörnarpssøen. Her opførte de i foråret deres drømmedrivhus, et Tropic Mural vægdrivhus, som står op ad husets langside...

Plads til madglæde, samvær og dyrkning

Når vinden er kold, og den skønne forårssol kigger frem, går Carl ud i drivhuset – og laver mad. Familiens havedrøm startede på en lidt anderledes måde og havde hverken fokus på dyrkning eller...

Sorte drivhuse

Drømmer du om en ny oase i haven? Et sort drivhus passer godt ind i de allerfleste haver. Lad dig inspirere af vores billeder af, hvordan vores drivhuse ser ud i sorte og mørke nuancer.

Overvintre planter i drivhuset

Mange af planterne i drivhuset – og på terrassen – har brug for overvintringsbeskyttelse. Selvom nogle af dem tåler lidt frost, kan de ikke klare 10 eller 20 minusgrader.

"
At kunne åbne døren til drivhuset en tidlig sommermorgen, og blive mødt af duften af jord og solmodne tomater giver en tilfredsstillelse. At se frø blive til planter, som giver frugt og grøntsager, er en lykke, der er svær at slå. At få muligheden for at høste og spise sine hjemmedyrkede afgrøder. Uanset om det er visionen om at være selvforsynende eller at få succes med at dyrke individuelle afgrøder. Tilfredsheden og glæden ved at dyrke selv er den samme.
@rebecca_stromblad
"

Orangerier

Se alle vores drivhus der kan anvendes som orangeri


Drivhus mod væg

Se alle vores vægdrivhus her


Design & tilpas dit drivhus

- i vores digitale planlægningsværktøj

Til Drivhusguiden

Stormsikre drivhus

Green Room er vores egen serie med stormsikre drivhus

Se alle stormsikre drivhus her

Artikler om drivhus og dyrkning

Placering af drivhuset

Det er faktisk din have og dens forudsætninger, der afgør den bedste placering af drivhuset i haven. Men man kan sige nogle generelle ting om, hvad du skal tænke på, når du planlægger placeringen af...

Gulv til drivhuset

Hvilket drivhusgulv du skal vælge, er et spørgsmål, der sikkert er lige så mange svar på, som der er drivhuse. Der er mange forskellige muligheder for gulv i drivhuset – mursten, betonsten eller...

Mange valgmuligheder til drivhus fra Euro-Serre

Med et drivhus i serien Euro-Serre har du alle muligheder for at skabe et personligt drivhus. Med et lakeret skelet giver drivhuset et andet indtryk. På disse sider kan du se hvilke tilvalg du kan...

Hvilket drivhus skal jeg vælge?

Hvis du leder efter et lille drivhus til dyrkning eller et stort drivhus at bruge som et luksuriøst lysthus - så finder du det hos os! Vælg imellem mange forskellige typer og modeller – for eksempel har vi flere drivhus-modeller på mur samt vægdrivhus.

Hvordan skal drivhuset bruges?

Først og fremmest skal du tænke på hvad du vil bruge det til. Vil du først og fremmest dyrke grønsager og duftende krydderurter til madlavningen? Eller vil du have et rundt lysthus hvor du kan drikke din eftermiddagskaffe om foråret og holde fest en dejlig sommeraften? Måske vil du kombinere mulighederne og have plads til både tomatplanter og hygge? Eller bare din helt egen plads hvor du kan nyde stilheden? Når du har tænkt over hvordan dit drømmedrivhus skal bruges så er det lettere at bestemme model og størrelse. Brug eventuelt vores Drivhusguide for at tegne og se de forskellige typer og modeller direkt online.

Nogle tips når du skal bygge drivhus

- Hvor skal drivhuset placeres på grunden? Sol eller skygge? Her finder du information om hvad du skal tænke på

- Behøver du byggetilladelse for drivhuset? Fordet meste ikk, men imidlertid altid hvis det samlede areal for alle dine småbygninger inkl. dit nye drivhus er over 50 m2. Læs om byggetilladelse her.

- Plast eller glas? Det er en smagssag og det kommer an på hvad du mest vil bruge drivhuset til, læs mere under ”Om vores drivhus”. Willab Garden har altid sikkerhedsglas som standard i henhold til det svenske ”Boverkets” regler.

- Hvor stort drivhus behøver du? Man fortryder sjældent, at man har valgt en størrelse større, så tænk grundigt over hvad det er du vil have plads til!

- Hvordan skal jeg indrette drivhuset? Hvis du skal bruge drivhuset som lysthus bør du læse dette.

- Hvis du leder efter inspiration og tips så kan du følge os på sociale medier og vores bloggere. Her findes masser af drivhusinspiration. 

Når du har fundet det rigtige drivhus, så kan du begynde at planlægge byggeriet. Her er nogle ting at tage med i betragtning:

- Hvilken grund skal du have? Vælg et holdbart underlag som slipper fugt og vand igennem. Her findes information om jordarbejdet for drivhus.

- Skal du montere selv eller vil du have hjælp? Kontakt en af vores certificerede montører hvis du vil have professionel hjælp med monteringen.

- Skal du have el og vand i drivhuset? Det er godt at tænke på allerede når du planlægger. 

Ved hjælp af vores viden og dine ønsker finder vi sammen frem til dit drømmedrivhus til den bedste pris. Altid samme høje kvalitet og med gode garantier. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores dygtige sælgere. Velkommen til Willab Garden!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10.00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.