Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Drivhus

Står du og mangler et stort eller lille drivhus til din have? I så fald kan du finde mange spændende drivhuse hos Willab Garden. Vi giver dig kompetent vejledning, så du får det drivhus, som du har drømt om. Et drivhus fra Willab Garden skal sprede glæde i din have i mange år fremover. Derfor skal du vælge med omhu. Vi har skabt drivhuse til dig, der sætter pris på godt design, smarte funktioner og stor valgfrihed.

Drivhus på mur

Alle vores drivhuse

Se alle vores drivhusmodeller her

Til produkter
Drivhus på mur.

15% rabat på drivhus på mur

Drivhus på mur giver et klassisk touch og drivhuset får karakter. Med et drivhus på mur, er det let at skabe et hyggelig drivhus. Lige nu har vi 15% rabat på alle drivhuse på mur

Drivhus Green Room Classic.

10% rabat på øvrige drivhuse

Drivhuset er både et sted til dyrkning og til skønne stunder. Begynd at dyrke dine egne solmodne tomater og agurker – et smart valg både for tegnebogen og miljøet.

Sort drivhus med dyrkning.

Mere dyrkning til alle med dyrk-selv-pakke!

Hvorfor vente med at købe dit eget drivhus? Allerede til sommer kan du nyde dine hjemmedyrkede grøntsager, hvis du skynder dig! Lige nu kan du købe et Maxi 3 eller 4 til en virkelig fordelagtig pris, som omfatter vores mest populære tilvalg. Og med ekstra hurtig levering (2-3 uger), så du kan begynde at dyrke så hurtigt som muligt!

Tilbehør til dit drivhus.

10% rabat på udvalgte drivhustilbehør

Uanset om du har et drivhus eller dyrker på friland, har vi dyrkningstilbehøret til dig.

Inspiration fra kunder

Et magisk udemiljø i Kattvik

Når man bor på en af Sveriges smukkeste pletter med udsigt over havet, kan man vel næsten ikke ønske sig mere. Men der er jo lige det med blæsten! Så for parret i Båstad blev drømmen om en lang...

Dyrkningsparadis

Byg dit drømmedrivhus, og du kan dyrke i et paradis

Familien Wilkens dyrkningsparadis midt i Skåne har en vidunderlig udsigt over Tjörnarpssøen. Her opførte de i foråret deres drømmedrivhus, et Tropic Mural vægdrivhus, som står op ad husets langside...

Forår i drivhuset - inspiration

Forår i drivhuset

Hvornår kommer den første forårsdag? Dagen, som vi længes efter så længe og taler så meget om. Opdager vi det overhovedet, når den kommer? Eller husker vi, når foråret er forbi og afløst af...

Et år i Emilias drivhus

En af de bedste ting ved drivhuset er, at det uden tvivl byder på muligheden for at forlænge sommeren. Når efter-året sætter ind udenfor, er det fortsat sommer i drivhuset: selv på gråvejrsdage,...

Dyrkningens lægende kraft

På overfladen så kunstneren Karl Martindahl ud til at leve et drømmeliv, da han pludselig fik et psykisk sammenbrud. At få et drivhus og begynde at dyrke grønsager blev en vigtig del af vejen...

Sorte drivhuse

Drømmer du om en ny oase i haven? Et sort drivhus passer godt ind i de allerfleste haver. Lad dig inspirere af vores billeder af, hvordan vores drivhuse ser ud i sorte og mørke nuancer.

"
At kunne åbne døren til drivhuset en tidlig sommermorgen, og blive mødt af duften af jord og solmodne tomater giver en tilfredsstillelse. At se frø blive til planter, som giver frugt og grøntsager, er en lykke, der er svær at slå. At få muligheden for at høste og spise sine hjemmedyrkede afgrøder. Uanset om det er visionen om at være selvforsynende eller at få succes med at dyrke individuelle afgrøder. Tilfredsheden og glæden ved at dyrke selv er den samme.
@rebecca_stromblad
"
Orangeri på mur grønt drivhus

Orangerier

Se alle vores drivhus der kan anvendes som orangeri


Drivhus mod væg

Se alle vores vægdrivhus her

Tegn dit drivhus i planlægningsværktøjet

Design & tilpas dit drivhus

- i vores digitale planlægningsværktøj

Til Drivhusguiden
Stormsikre drivhus fra Willab Garden

Stormsikre drivhus

Green Room er vores egen serie med stormsikre drivhus

Se alle stormsikre drivhus her

Artikler om drivhus og dyrkning

Placering af drivhuset

Det er faktisk din have og dens forudsætninger, der afgør den bedste placering af drivhuset i haven. Men man kan sige nogle generelle ting om, hvad du skal tænke på, når du planlægger placeringen af...

Vælg det rigtige gulv - hvidt drivhus med marksten

Gulv til drivhuset

Hvilket drivhusgulv du skal vælge, er et spørgsmål, der sikkert er lige så mange svar på, som der er drivhuse. Der er mange forskellige muligheder for gulv i drivhuset – mursten, betonsten eller...

Mange valgmuligheder til drivhus fra Euro-Serre

Med et drivhus i serien Euro-Serre har du alle muligheder for at skabe et personligt drivhus. Med et lakeret skelet giver drivhuset et andet indtryk. På disse sider kan du se hvilke tilvalg du kan...

Hvilket drivhus skal jeg vælge?

Hvis du leder efter et lille drivhus til dyrkning eller et stort drivhus at bruge som et luksuriøst lysthus - så finder du det hos os! Vælg imellem mange forskellige typer og modeller – for eksempel har vi flere drivhus-modeller på mur samt vægdrivhus.

Hvordan skal drivhuset bruges?

Først og fremmest skal du tænke på hvad du vil bruge det til. Vil du først og fremmest dyrke grønsager og duftende krydderurter til madlavningen? Eller vil du have et rundt lysthus hvor du kan drikke din eftermiddagskaffe om foråret og holde fest en dejlig sommeraften? Måske vil du kombinere mulighederne og have plads til både tomatplanter og hygge? Eller bare din helt egen plads hvor du kan nyde stilheden? Når du har tænkt over hvordan dit drømmedrivhus skal bruges så er det lettere at bestemme model og størrelse. Brug eventuelt vores Drivhusguide for at tegne og se de forskellige typer og modeller direkt online.

Nogle tips når du skal bygge drivhus

- Hvor skal drivhuset placeres på grunden? Sol eller skygge? Her finder du information om hvad du skal tænke på

- Behøver du byggetilladelse for drivhuset? Fordet meste ikk, men imidlertid altid hvis det samlede areal for alle dine småbygninger inkl. dit nye drivhus er over 50 m2. Læs om byggetilladelse her.

- Plast eller glas? Det er en smagssag og det kommer an på hvad du mest vil bruge drivhuset til, læs mere under ”Om vores drivhus”. Willab Garden har altid sikkerhedsglas som standard i henhold til det svenske ”Boverkets” regler.

- Hvor stort drivhus behøver du? Man fortryder sjældent, at man har valgt en størrelse større, så tænk grundigt over hvad det er du vil have plads til!

- Hvordan skal jeg indrette drivhuset? Hvis du skal bruge drivhuset som lysthus bør du læse dette.

- Hvis du leder efter inspiration og tips så kan du følge os på sociale medier og vores bloggere. Her findes masser af drivhusinspiration. 

Når du har fundet det rigtige drivhus, så kan du begynde at planlægge byggeriet. Her er nogle ting at tage med i betragtning:

- Hvilken grund skal du have? Vælg et holdbart underlag som slipper fugt og vand igennem. Her findes information om jordarbejdet for drivhus.

- Skal du montere selv eller vil du have hjælp? Kontakt en af vores certificerede montører hvis du vil have professionel hjælp med monteringen.

- Skal du have el og vand i drivhuset? Det er godt at tænke på allerede når du planlægger. 

Ved hjælp af vores viden og dine ønsker finder vi sammen frem til dit drømmedrivhus til den bedste pris. Altid samme høje kvalitet og med gode garantier. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores dygtige sælgere. Velkommen til Willab Garden!

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 15:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 14:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank