Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Træd et skridt ud i haven – velkommen til Willab Garden

Hos Willab Garden har vi i mere end 30 år opfyldt drivhus- og udestuedrømme. Det har givet os unik viden på området og har gjort os markedsledende. Du vil lægge mærke til at vi anstrenger os lidt ekstra og har fokus på alle små detaljer. Det gør at vores produkter holder et højt kvalitetsniveau, har gennemtænkte løsninger og altid til markedets bedste pris.

Familien Williamsson - stolte grundlæggere og ejere af Willab Garden AB

Udestuer
Hos os i Båstad produceres alle limtræsskeletter og de fleste af vores udestuesystemer. Dette gør at vi kan sælge og levere til dig uden dyre mellemhandlere. Udover vores forskellige standardmodeller og størrelser, kan vi hjælpe dig med at lave unikke løsninger. Vi har et datastyret savværk, hvilket gør at du kan få dit limtræsskelet tilskåret på præcise mål og grundmalet. Vores isolerede glaspartier, skydedøre og skydevinduer kan du også få på dine egne mål. Vi tilbyder udestuer med aluminiumsskelet , så tæt på vedligeholdelsesfrit som man kan komme! Aluminiumsskelettet giver desuden en slank konstruktion. Når du skal vælge tag til din udestue har vi flere alternativer: Termoplasttag, stålpladetag og glastag. Vælg det der passer til dit behov, alle vores tage har en høj kvalitet og vi samarbejder med højtprofilerede leverandører. For mere information kontakt en sælger eller byg selv i 3D i Udestueguiden.

Kvalitet i alle detaljer
Willab Garden har altid stået for kvalitet og viden. Vi har hele tiden vidst, at vores udestueprodukter er af høj kvalitet. Men nu, da vi har bedt SP (Sveriges Tekniske Forskningsinstitut) om at teste vores udestuer, har vi fået det endelige bevis: Vores udestuer bestod alle test, og alle de testede udestueprodukter er nu P-mærket. Testen omfatter ikke kun produkterne men også en gennemgang af hele produktionskæden fra produktion til montage.

Drivhuse
Willab Gardens drivhuse leveres med sikkerhedsglas som standard og har 12 års garanti. Vores helt egen serie Green Room er solide drivhuse med stormgaranti som er blevet meget populære i hele Norden! Vi sælger også et stort sortiment fra kvalitetslevandøren Euro-Serre - i vores Drivhusguide kan du tilpasse dit drivhus som du vil.

Unikke butikker, kompetente eksperter
Velkommen till Nordens største indendørs udstillinger i Greve syd for København samt i Båstad, Bromma og Munkedal i Sverige, Lierstranda Norge. Her har vi en fornemmelse af sommer året rundt. Gå rundt og lad dig inspirere af grønne drivhuse og lækre udestuer, og shop smarte detaljer til indretningen. Bagefter kan du slå dig ned i ro og mag med en kop kaffe i vores Garden Café. Det at købe udestue eller drivhus er som regel en stor investering og ikke noget, man har prøvet før. Netop derfor står vores udestue- og drivhussælgere klar med professionelle og faglige råd og tips før, under og efter købet.

Vores viden - din tryghed
Som branchens førende i Norden inden for udestuer og drivhuse arbejder vi konstant med at forny og udvikle vores sortiment. Store indkøbsvolumener og produktion på egen fabrik ved vores centrallager giver effektiv logistik og lave priser, som tåler sammenligning!

Med mere end 30 år i branchen står Willab Garden for det sikre valg, når du skal købe udestue eller drivhus. Som bevis på vores produkters kvalitet giver vi op til 12 års garanti.

Willab Garden byggehjælp
Skal du købe drivhus eller udestue, og ønsker du hjælp til byggeriet? Så kan det være klogt at vælge en håndværker med dokumenteret viden og stor erfaring. Willab Garden har certificeret en række uafhængige montører rundt omkring i landet. De ved ned til mindste detalje, hvordan man opfører vores udestuer og drivhuse. 
Du finder alle vores certificerede montører her »

Fri fragt i hele Danmark
Vi leverer altid fragtfrit til brofaste øer inkl. Bornholm! Hvad enten det er en hel udestue eller et plantesæt. Mindre pakker sendes til nærmeste udleveringssted. Der tillægges kun et ekspeditionsgebyr. Historien om Willab Garden

- sådan begyndte det!


Se alle vores drivhusmodeller

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank