Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Få hjælp til montering – udestue og drivhus

Det er et sikkert valg at benytte en professionel, som har erfaring i at montere Willab Gardens produkter. En del af vores kunder vælger at montere selv, primært drivhuse. Andre synes, det er rart at kunne overlade montering, fundamentarbejde og andet praktisk til en professionel. Det giver mere tid og energi til at indrette den nye udestue og planlægge, hvad der skal dyrkes i drivhuset.

Montørerne nedenfor er selvstændige håndværkere, som har gennemgået vores certificering. Kontakt en montør i dit nærområde med din forespørgsel om montering. Willab Gardens certificerede montører har det overordnet ansvar for arbejdet, og vi anbefaler, at du beder om referencer og et skriftligt tilbud. Eventuelle spørgsmål vedrørende montørens arbejde eller reklamationer er i første omgang en sag mellem dig og din montør.

SLUTRAPPORT INDFØRT FRA 2024
Når byggeriet af din udestue eller dit drivhus er færdigt, skal den Certificerede montør udfylde en "Slutrapport" sammen med dig som kunde. Dette er en simpel protokol på jeres byggeri, og montøren har færdigudskrevne rapporter med. Montøren skal herefter indsende rapporten til Willab Garden.

Montører

Autoriserede montører

Willab Garden har i årenes løb opbygget et netværk af uafhængige, autoriserede montører. For at være autoriseret montør hos Willab Garden skal montøren gennemgå et kursus i, hvordan vores produkter fungerer og monteres. De montører, som tilbydes at indgå i vores certificering, er håndværkere, som har fået gode anbefalinger af tidligere kunder.


Design og tegn din egen udestue

Vi skræddersyr udestuen og giver dig flere valgmuligheder med mange modeller, størrelser og flere forskellige slags tag.

Design dit eget drivhus

Hos Willab Garden synes vi, at dit nye drivhus skal matche dine ønsker og behov i så høj grad som muligt. Vi synes også, at det skal være nemt og sjovt at købe drivhus. At du selv skal kunne...

Historien om Willab Garden

Der er gået mere end 30 år siden Willab Garden startede med idéen at sælge drivhuse pr. postordre til privatpersoner i Sverige. Siden da er sortimentet udvidet med udestuer og produkter til have og...

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank