Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Willab Gardens integritetspolitik

Willab Garden værner om din integritet, og derfor er vi omhyggelige med at beskytte de personoplysninger, vi har om dig. Vi er forsigtige, når vi håndterer dine personoplysninger, og du kan være sikker på, at behandling af personoplysninger kun foregår korrekt i henhold til gældende love og regler.

Hvad er en personoplysning?
Med personoplysninger menes alle former for oplysninger, som direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Eksempler på personoplysninger er: navn, adresse, telefonnummer, personnummer, billeder og lydoptagelser. Også krypterede oplysninger og forskellige former for elektroniske identiteter er personoplysninger, hvis de kan knyttes til en person.

Hvorfor indsamler vi oplysninger?

 • For at håndtere din bestilling
  Dine personoplysninger behandles primært for at håndtere din ordre. Det gør vi for at opfylde vores aftale med dig. Vi har brug for adgang til dine personoplysninger for at have mulighed for fx at kunne kontakte dig, få betaling og informere dig om din ordre.
 • For at håndtere køb
  Ud over at dine oplysninger anvendes til at håndtere dit køb, bruges de også for at informere dig om nyheder eller igangværende kampagner via e-mail eller telefon, for at besvare spørgsmål, som du stiller til kundeservice, for at tilpasse information og tilbud til dig og for at sende markedsføringsmateriale og spørgeundersøgelser med henblik på at forbedre vores organisation, kundeservice og produkter.
 • Før og efter dit køb
  Når du bestilt katalog, foretaget et køb hos os og/eller abonnerer på vores nyhedsbrev/deltager i en af vores konkurrencer, fokuserer vi på dine interesser. Du giver os dit samtykke til at indsamle oplysninger ved aktivt at godkende, at du abonnerer på vores nyhedsbrev eller godkende vores konkurrencebetingelser. For at kunne sætte dine interesser i fokus anvendes dine personoplysninger også til profilering. Profilering betyder, at dine data analyseres, for at vi bedre kan bedømme, hvilke oplysninger du har brug for, og hvilket markedsføringsmateriale du vil sætte pris på.
 • Hvem indsamles personoplysningerne fra?
  Personoplysningerne indsamles direkte fra dig, fx da du blev kunde, eller når du kontakter os. Personoplysningerne kan også indsamles fra Folkeregistret for at sørge for, at vi har de rigtige oplysninger om dig, eksempelvis ved flytning.

Hvem deles personoplysningerne med?
Dine personoplysninger deler visse begrænsede oplysninger med samarbejdspartnere som fx leverandører af tjenester på vores hjemmeside og med vores revisorer, vores og din bank og leverandører af vores IT-systemer, som vi har brug for til vores aktiviteter. Vi deler også oplysninger med vores leverandører angående levering.

Juridisk grundlag for håndtering af personoplysninger 
Dine personoplysninger gemmes, mens du har en bestilling med garantitid, til vores bogføring og/eller hvis du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev.

Vi gemmer dine personoplysninger i varens garanti- eller reklamationsperiode, så du kan kontakte os, hvis der er noget galt.

Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige til vores bogføring (fx alle ordrer, fakturaer og betalinger) og skattegrundlag. Ifølge loven skal disse oplysninger gemmes i syv år.

Vi gemmer dine oplysninger til nyhedsbreve. Hvis du har indvendinger mod vores brug af dine oplysninger til nyhedsbreve, kan du vælge at afbestille vores nyhedsbrev via et link, som findes nederst i det seneste nyhedsbrev, du har modtaget.  

For at undgå at behandle personoplysninger unødigt og uden grund sletter vi regelmæssigt de personoplysninger, som ikke længere er nødvendige. Oplysningerne slettes efter ovenstående kriterier.

Når dine personoplysninger behandles af Willab Garden, har du følgende rettigheder
Du har ret til at få at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan bede os om at få en kopi af dem.

Du har ret til at få fejlagtige personoplysninger om dig rettet. Hvis du er kunde hos os, gør du det nemmest ved at kontakte kundeservice.

Du har ret til at bede os om at slette dine personoplysninger (hvis vi ikke har grund til at behandle dem, eller hvis du ikke længere samtykker). Selvom du beder os slette dine personoplysninger, kan det af og til være nødvendigt at gemme visse personoplysninger, for eksempel når loven kræver det, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan forsvare eller gøre vores juridiske interesser gældende.

Du har ret til at protestere mod en bestemt behandling af dine personoplysninger og kræve, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, fx mens man venter på, at fejlagtige oplysninger kontrolleres og eventuelt korrigeres. Bemærk, at en begrænsning eller sletning af dine personoplysninger kan betyde, at vi ikke har mulighed for at fuldføre vores forpligtelser over for dig.

Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et maskinlæsbart format og overføre dem til en anden persondataansvarlig, såkaldt dataportabilitet. Dette gælder kun personoplysninger, som du selv har givet os, som behandles automatisk af os, og som vi behandler for at holde det, vi har lovet i aftalen med dig, eller fordi du har givet dit samtykke til det.

Du har når som helst ret til at trække dit samtykke tilbage til behandlingen, som vi foretager, efter at du har godkendt den. Hvis du fortryder et samtykke, er det vigtigt at vide, at det kun gælder fremadrettet og ikke for behandling, som allerede er sket.

Vores forpligtelser
Vores forpligtelser er at være ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger og at afgøre formålet med behandling af oplysningerne.

Kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller vil gøre brug af dine rettigheder
Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller hvis du vil gøre brug af de rettigheder, du har, når vi behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Via e-mail: info@willabgarden.se  

Eller skriv til os:
Willab Garden AB
Tomtaholmsvägen 11, 
Ö Karup, 
SE-269 41 Båstad 
Sweden

Sikkerhedsforanstaltninger
Dine personoplysninger behandles i henhold til loven og på en sikker måde. Vi har rutiner på plads for at beskytte dine personoplysninger og værne om din integritet. Vi behandler kun de personoplysninger, som vi virkelig har brug for, og vi er omhyggelige med at slette personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. De systemer, der anvendes til at behandle personoplysninger, opdateres løbende, så de er tilstrækkeligt sikre, ved at bruge antivirusprogrammer, firewalls og systemer til at opdage personoplysninger i forskellige IT-systemer. Vi er dataansvarlige over for vores kunder. Vi kræver således og kontrollerer, at vores samarbejdspartnere behandler dine personoplysninger på en sikker måde og i overensstemmelse med loven.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank