Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampagne på udestuer fra Willab Garden

Her finder du vores aktuelle kampagner og tilbud på udestuer – altid med samme høje kvalitet men til en lavere pris. Aktuelle kampagner gælder til 30.11.2023.

Også normalpriserne på Willab Gardens udestuer er lave sammenlignet med andre leverandører. Kvaliteten i vores produkter er trods de fordelagtige priser i en klasse for sig. Så når du køber udestue hos os, kan du føle dig sikker på, at du vælger kvalitet med lang holdbarhed, uden at du betaler for meget. Læs mere her om vores udestuer og prissammenligningen, som er udarbejdet af det svenske magasin Villalivet.

Egen produktion betyder en god pris for dig

Fordi vi har egen produktion i Sverige og enkle processer, kan vi holde en meget høj kvalitet til en god pris. Vores skydedøre produceres i Båstad, og vi har kontrol over alle trin i fremstillingsprocessen. Det giver en bedre og lavere pris for dig. Det gælder også vores limtræsskeletter, som tilskæres og behandles på vores egen topmoderne fabrik. Færre mellemmænd giver dig den bedst mulige pris og kvalitet på udestuer. Vær opmærksom på vores kampagner, og gør en endnu bedre handel.

Kampagnepriser gælder i den angivne kampagneperiode. I en komplet udestue skal følgende dele indgå: Limtræskelet, partier på mindst 3 sider, valgfrit tag, ellers opfyldes vilkår for kampagnen ikke. Willab Garden tager forbehold for eventuelle fejl.