Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Kampagner udestue

Her finder du vores aktuelle kampagner og tilbud på udestuer – altid med samme høje kvalitet men til en lavere pris. Aktuelle kampagner gælder til 31.10.2022.


Limtræsskelet til halv pris!

I januar måned får du halv pris på limtræsskelettet, når du køber en komplet udestue. Store besparelser – skynd dig og få 20% rabat på hele udestuen.


20% rabat på glaspartier!

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige skydepartier til udestuer. Lige nu har vi 20% rabat på glaspartier.

Også normalpriserne på Willab Gardens udestuer er lave sammenlignet med andre leverandører. Kvaliteten i vores produkter er trods de fordelagtige priser i en klasse for sig. Så når du køber udestue hos os, kan du føle dig sikker på, at du vælger kvalitet med lang holdbarhed, uden at du betaler for meget. Læs mere her om vores udestuer og prissammenligningen, som er udarbejdet af det svenske magasin Villalivet.

Egen produktion betyder en god pris for dig

Fordi vi har egen produktion i Sverige og enkle processer, kan vi holde en meget høj kvalitet til en god pris. Vores skydedøre produceres i Båstad, og vi har kontrol over alle trin i fremstillingsprocessen. Det giver en bedre og lavere pris for dig. Det gælder også vores limtræsskeletter, som tilskæres og behandles på vores egen topmoderne fabrik. Færre mellemmænd giver dig den bedst mulige pris og kvalitet på udestuer. Vær opmærksom på vores kampagner, og gør en endnu bedre handel.

Kampagnepriser gælder i den angivne kampagneperiode. I en komplet udestue skal følgende dele indgå: Limtræskelet, partier på mindst 3 sider, valgfrit tag, ellers opfyldes vilkår for kampagnen ikke. Willab Garden tager forbehold for eventuelle fejl.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10.00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.