Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Udestue

Udestuer er populære rum på grund af deres nærhed til haven og muligheden for at sidde inden døre omgivet af masser af lys. Hos Willab Garden har vi et bredt udvalg af udestuer: komplette udestuer i færdige pakker, udestuepartier i eksempelvis aluminium som du selv kan sammensætte efter mål, fritstående udestuer og udestuer til både sommer og vinterbrug. Vi tilbyder desuden udestuepartier, der passer til din eksisterende udestue – uanset størrelse og mål. På den måde kan du skabe en unik udestue lige efter dine behov og husets mål.

Udestue i aluminium.

Alle vores udestuer

Se alle vores udestuer her.

Til produktet
Kuben med WG62eco

Stor rabat på komplette udestuer med limtræsskelet

Få 28% rabat på limtræsskelettet og på alle glaspartier og 24% rabat på alle tage ved køb af en komplet udestue!

Udestue i aluminium.

Udestue i aluminium

En udestue med både skelet og udestuepartier i aluminium er så vedligeholdelsesfri som muligt. Lige nu har vi 24% rabat på udestue i aluminium.

Glasspartier WG50

28% rabat på alle glaspartier

Willab Garden har et bredt sortiment af forskellige skydepartier til udestuer. Lige nu har vi 28% rabat på glaspartier.

Glastag

24% rabat på termoglas- og ståltagtag

Det rigtige tag til den rigtige udestue. Vi har både tag i polycarbonat klart termoglas og ståltag.

"
Jeg vidste ikke, man kunne nyde en overraskende sommerregn eller en kraftig efterårsvind. Men at sidde i udestuen på disse tidspunkter er om noget livskvalitet for mig. I udestuen nyder vi små og store stunder i løbet af året, uanset vejret.
@hannaschagerlov
"
Planlægningsværktøj Udestueguiden

Udestueguiden

Design og bestil din nye udestue på nettet

Planlægningsværktøj Drivhusguiden

Drivhusguiden

Design og bestil dit drømmedrivhus på nettet

Udestue Halvtag med forlænget tag..

Tilbudsforespørgelse

Vil du have et tilbud på en udestue?

Til tilbudsforespørgelse

Godt at læse

Det skal du tænke på, når du planlægger en ny udestue

Willab Gardens sælgere giver gode tips til hvad du skal tænke på, når du planlægger en udestue.

Design og tegn din egen udestue

Vi skræddersyr udestuen og giver dig flere valgmuligheder med mange modeller, størrelser og flere forskellige slags tag.

Vælg udestue efter sæson

Der er forskel på udestuer. Vi har inddelt udestuerne efter hvilken sæson, hvor du vil bruge den. Når du planlægger at få en udestue, er det vigtigt helt bogstaveligt at starte med det...

Vælg imellem et stort antal forskellige komplette udestuemodeller, Komplette udestuer, fritstående og med aluminiumsskelet som er så vedligeholdelsesfri som muligt. Vi tør godt sige at vi har udestuemodeller som passer til alle huse og enhver byggestil. Vores ambition er altid at give vores kunder kvalitet i ned til mindste detalje. For eksempel er vores udestuer P-mærkede hvilket betyder at produkterne gennemgår omfattende kvalitetstest og de opfylder EU's, Sveriges og branchens højeste krav til byggeprodukter. Læs mere om P-mærkning her.

Søger du inspiration så kan du bestille årets katalog og få masser af inspiration og råd til valget af den perfekte udestue.

Udestueguiden

Du kan let bygge din udestue i vores online 3D-guide. Her vælger du model, størrelse, sæson og ekstra tilvalg og designer på den måde din udestue efter dine ønsker. Med Udestueguiden kan du få et overblik over din udestue og få prisen med det samme. Prøv Udestueguiden her!

At bygge udestue – hvad skal du tænke på?

Hvilke regler gælder når du skal bygge? Hvilken sæson vil du bruge din udestue? Hvilke garantier gælder? Det kan også være svært at vide hvordan du skal placere din udestue for at have glæde af den på den bedste måde. Vi hos Willab Garden hjælper dig gerne! Her får du vores tips og råd.

Hvis du ikke kan bygge din udestue selv, kan du kontakte en af vores certificerede håndværkere der alle har viden og stor erfaring. Se oversigten over certificerede montører.

Udestue – hvad er dine behov?

Når du skal vælge din udestue, er det vigtigt at have overvejet, hvordan du gerne vil bruge den. Skal den fungere som en sommerstue, hvor du kan trække ind, når det regner eller når duggen falder om aftenen? Ønsker du at forlænge sommersæsonen et par måneder i sommerhuset? Eller er dit ønske at forlænge sæsonen over hele foråret og efteråret med vores Plus udestuer? Eller går du måske efter en vinterhave, som du kan bruge som et ekstra alrum med god isolering hele året inklusive vintermånederne?

Læs mere om de mange muligheder og vælg den udestue, der giver dig størst livskvalitet. Uanset valget af udestue leverer vi høj kvalitet, lang levetid og giver dig mulighed for at højne værdien af din bolig. Få et ekstra rum til en langt billigere pris, end det ville koste at bygge en tilbygning til huset.

Få inspiration her på vores hjemmeside, eller ring i dag og hør mere. Hos os kan du spørge om alt fra fundament til termotag, isolering og valg af størrelse og placering af din udestue.

Vores forskellige udestuer

Komplet udestue - en færdig pakke. Du vælger grund, skelet, tag og udestuepartier på en og samme gang - det bliver ikke mere enkelt end det. En pakkeløsning hvor alle dele tilsammen giver dig en kvalitativt udestue med optimalt design og funktion. Desuden kan du bestille tilskåret og grundmalet, hvilket gør at du spare meget tid. 

Skræddersy din udestue. Hvad passer dig? Vi hjæper dig med at tilpasse din udestue til dit hus. Vælg model og størrelse, sæson og type af partier og tag. Alle udestuer kan desuden spejlvendes og på de fleste kan målene finjusteres så at de passer perfekt til dit hus.

Fritstående udestue. Den fritstående udestue giver mange muligheder til dig, der kan bruge lidt mere plads. Brug din fritstående udestue som et elegant lysthus, som atelier, som en form for eksklusivt drivhus eller som et ekstra værelse forbundet til terrassen. Vores fritstående udestuer kan både fungere som sommerstue og som et fuldt isoleret værelse hele året rundt. Du kan se vores forskellige pakker med fritstående udestuer her.

Vælg udestue efter sæson

Når du planlægger en udestue er det vigtigt at tænke fra grunden, bogstaveligt talt. Det er den totale isoleringsevne som afgør under hvor lang sæson du kan bruge det. Her kan du læse mere om forskellige sæsoner.

Skydepartier i glas

Mange af vores udestuepartier produceres på vores fabrik i Båstad. De har flere unikke kvalitetsdetaljer - ofte er det de små detaljer, der forbedrer funktionen, øger sikkerheden og forlænger levetiden. Vores glaspartier har kraftige og reelle aluprofiler for at opnå stabilitet og styrke. Naturligvis er sikkerhedsglas standard. Hvis du behøver partier i andre mål end standard så specialfremstiller vi dem. Her kan du læse mere om vores glaspartier.

Tag til din udestue - vælg efter sæson, stil og hvordan rummet skal bruges.

Termotag - Vi har et meget stort udvalg af P-mærket termotag, fra 10 til 50 mm tykkelse som passer til forskellige udestuesæsoner. Vores termotag er konstruerede med X-struktur, som giver større bæreevne og styrke end almindelige termotag. Komplet profilsystem er altid med i prisen!

Glastag - Glastag er det eksklusive valg! Glastag med termoglas forstærker fornemmelsen af at være ude, og rummet bliver åbent, lyst og luftigt. Du kan få vores glastag til tre forskelige udestuemodeller i frie mål.

Ståltag - Dette er taget til dig som vil have et fast tag. Ståltaget passer til alle huse og bygninger, såvel gamle som nye og er enkelt at lægge med moderne klikteknik. Taget kræver minimal vedligeholdelse og passer til tage med lille taghældning.

Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank