Willab Garden logoWillab Garden logoWillab Garden

Om vores termotag

Med et termotag i polycarbonat får du en lys og luftig udestue. Taget giver en behagelig dæmpning af lyset på solige dage. Takket være de gode isolerings-egenskaber holder udestuen på varmen. Isoleringen afhænger selvfølgelig af termotagets tykkelse. Willab Garden har valgt markedets stærkeste og stiveste termotag.

Termotag slipper lyset ind i den moderne udestue Vision.

Øget bæreevne

Willab Garden har valgt markedets stærkeste og stiveste termotag. Termotagets konstruktion med X-struktur i gitterkonstruktion giver en øget bæreevne og stivhed sammenlignet med et traditionelt termotag. Det gør, at du slipper for at bruge eller skal bruge færre tværbjælker, når du bygger taget.

Bedste isolering

Willab Gardens termotag overholder meget høje krav, når der gælder isoleringsevne, styrke osv. Taget er opbygget i flere lag med dobbelte kanaler. Kanalerne gør, at kondens udskilles inde i pladen og ledes ud. Dette minimerer risikoen for dryp fra indersiden af taget.

En mere behagelig udestue med IQ Reflex

IQ Reflex er standard på 40 og 50 mm polycarbonattag fra Willab Garden. Taget tilpasser sig de skiftende forhold i en udestue. På sommerens solrige dage lader disse termotage lyset passere igennem, men reflekterer effektivt den varme væk der kommer
fra sollyset. På kolde vinterdage holdes på varmen fra din varmekilde i udestuen, takket være de gode isoleringsegenskaber. Læs mere om IQ Reflex! 

Brandtestet og med garanti

 • Brandtestet
  Polycarbonattagpladerne med X-struktur overholder det svenske Boverkets krav for sværtantændeligt materiale.
 • Brudsikkert
  Willab Gardens polycarbonattagplader med X-struktur er fremstillet af polycarbonat, som er 200 gange stærkere end glas, og som nemt tilskæres med en fintandet sav.
 • Dobbelt 10-årig garanti
  olycarbonattaglader med X-struktur har 10 års garanti. Garantien gælder, at de er UV-bestandige, og at de ikke nedbrydes eller misfarves (gulner). Et specielt UVbestandigt lag på oversiden hindrer UVstrålerne i at nedbryde pladen.
  Transportbeskyttelsesfolien er mærket med tekst på den side, der skal vende opad. Garantien gælder også for haglskader op til en vis størrelse på haglene. Vores sælgere kan give mere information.

Komplet profilsystem indgår altid

Profilsystemerne til vores 10, 16, 20, 25, 32 och 40 mm termotag har dobbelt opsætning af gummilister for at få den bedste tæthed. Overprofilen er hvid for at give et så smukt udseende som muligt.

Profilsystemet består af midter- og kantsprosse samt drænliste og vægtilslutningsliste med tilbehør. Profilsystemerne for termotag er konstrueret således, at pladerne ikke kan løsne uden at man demonterer profilsystemet. 

Tagbjælker og tværbjælker er ikke inkluderet i køb af det komplette tag.

 

 


Kundeservice

Mandag til fredag 09:00 - 17:00

Vores butikker

Byggecentrum Middelfart

Dagens åbningstid 10:00 - 17:00

Greve

Dagens åbningstid 10:00 - 18:00

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få tips & råd, information og tilbud direkte i din indbakke.

Bestil katalog!

I vores katalog får du inspiration, tips, og ideer til hvordan du skaber rum i haven.
Trygg E-handel
Klarna
Resurs Bank